Daily Trading Criptomonede 2022 - Tipuri de ordine crypto

Daily Trading Criptomonede 2022 - Tipuri de ordine crypto

Crypto daily trading/day trading este una dintre cele mai populare modalitati de tranzactionare cu criptomonede. Multi investitori din piata crypto se concentreaza pe intrarea in piata intr-o zi si generarea de profit bazat pe volatilitatea pietei si a preturilor. In acest articol, explicam elementele de baza ale metodei de daily trading cu criptomonede.

Crypto daily trading este o strategie care implica intrarea si iesirea dintr-o pozitie pe piata crypto in aceeasi zi de tranzactionare. Se mai numeste day trading sau β€œintraday” trading, reflectand faptul ca tranzactiile tind sa se deschida si inchida intr-o singura zi.

Intregul scop al metodei daily trading este de a profita de volatilitatea zilnica de pe piata crypto. Daily trading este o strategie profitabila in acest caz, deoarece criptomonedele sunt mai volatile decat activele clasice.

Ca si alte forme de trading cu crypto, daily trading reprezinta mai mult decat simpla ghicire a directiei pietei. Investitorii cu experienta folosesc o strategie adecvata de trading si o intelegere a analizei tehnice cat si un studiu prealabil al monedei in care investesc.

Majoritatea investitorilor implicati in daily trading, se bazeaza pe analize tehnice pentru a construi o imagine potrivita cu privire la piata crypto. Cei care sunt implicati in crypto daily trading, folosesc volatilitatea pretului, volumele de tranzactionare, modele grafice si alti indicatori pentru a identifica oportunitatile de intrare si iesire pentru a lua decizii.

De asemenea, cei care sunt implicati in crypto daily trading sunt atenti la stiri si alte actualizari legate de proiectele crypto, care ar putea afecta preturile activelor digitale, in special pe termen scurt.

De ce se implica investitorii crypto in daily trading?

Motivul principal pentru a face daily trading cu crypto este acela de a genera profit rapid pe termen scurt. Preturile criptomonedelor sunt mai volatile decat majoritatea claselor de active, iar aceasta prezinta o oportunitate pentru investitorii care au cunostinte despre piata. Cat timp un investitor foloseste o strategie solida de daily trading si poate analiza tendintele pietei, acesta poate genera randament.

Crypto daily trading este o metoda folositoare pentru investitorii care cauta oportunitati de termen scurt. In loc sa cumpere, sa detina si sa se gandeasca pe termen lung, un investitor experimentat in crypto day trading profita de miscarile de pe piata crypto pe o perioada scurta.

Strategii crypto daily trading

Am subliniat doua strategii folosite de cei mai experimentati investitori implicati in crypto daily trading:

Trading scalping

Metoda numita scalping reprezinta o strategie de tranzactionare crypto in care investitorii cauta sa valorifice volumul de tranzactionare crescut. Ei pot iesi din tranzactii dupa cateva minute de la plasarea ordinului, luand mici castiguri pe parcurs.

In general, un investitor obtine profituri mici la inceputul. De aceea, aceasta strategie necesita o suma semnificativa de capital, deoarece inceputurile strategiei includ o serie de castiguri mici.

Arbitrage trading

Strategia numita arbitrage este una dintre cele mai populare strategii din piata crypto. Metoda implica cumpararea unei criptomonede pe o platforma de tranzactionare crypto si vanzarea ei pe alta, profitand de diferenta de pret dintre cele doua platforme.

Dupa alegerea strategiei de crypto daily trading, un investitor are nevoie de o platforma premium pentru a completa orice fel de tranzactie intr-un timp util si un mod in care avantajeaza clientul.

Tradesilvania dispune de o multitudine de ordine, pentru a imbunatatii experienta de tranzactionare, atat pentru incepatori, cat si pentru clientii experimentati care doresc sa implementeze strategii de daily trading:

Crypto Ordin Market

Este executat imediat, la cel mai bun pret de pe piata. Datorita valorilor volatile, volumele de criptomonede afisate la cumparare sau vanzare sunt estimative - variatia de pret maxima poate sa fie de 0.5-1%.

Crypto Ordin Limit

Este executat atunci cand se atinge pretul specificat de catre client. Atingerea pretului limita nu garanteaza o executie imediata, deoarece pot exista alte ordine cu aproximativ aceeasi limita de pret, dar care au prioritate. In cazul in care pretul introdus este mai mic decat pretul de Market, ordinul poate fi executat la valoarea introdusa de client.

Crypto Ordin Fill or Kill (FoK)

Impune ca intreaga cantitate a unui ordin sa se execute imediat sau sa fie anulat in cazul in care nu se poate executa la pretul setat de client. Intre momentul in care se plaseaza un ordin in platforma si executia lui pe piata, poate sa existe o diferenta foarte mica de timp, care afecteaza valoare bunurilor tranzactionate. Slippage-ul este diferenta de pret care poate aparea intre momentul plasarii unui ordin si executia sa efectiva. Clientii Tradesilvania au posibilitatea de a introduce exact care este Slippage-ul acceptat pentru executarea unui ordin.

Ordin Stop-Loss Crypto

Sunt folosite de regula pentru a limita pierderile potentiale, in cazul in care pretul bunurilor digitale cresc sau scad brusc. In cazul acestui ordin, clientul Tradesilvania introduce o valoare care reprezinta pretul de intrare sau iesire din piata.

Cumparare cu Stop-Loss: tranzactia este procesata in cazul in care pretul creste peste valoarea introdusa de client.

Vanzare cu Stop-Loss: tranzactia este procesata in cazul in care pretul scade sub valoarea introdusa de client.

Atunci cand se indeplineste conditia de pret, ordinul se executa ca un ordin Market si poate suferi intarzieri (care includ variatii de pret).

Daily crypto trading reprezinta una dintre cele mai populare metode de a genera profit in piata de active digitale. Cu ajutorul unei strategii adecvate si o platforma premium, care ofera un numar semnificativ de tipuri de ordine, un investitor implicat in daily trading poate genera randamentul dorit.

Platforma premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Tradesilvania a lansat sectiunea premium pentru clienti CRYPTOCLUB la adresa https://cryptoclub.tradesilvania.com care ofera un ghid de contabilitate pentru companii (cont de persoana juridica) si ghid de cumparare/vanzare imobile cu criptomonede (toti clientii).

Creeaza-ti chiar acum cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede folosind strategia de crypto trading preferata!