De ce piața criptomonedelor va învinge pandemia COVID-19?

Pachetul de stimulare gigant inițiat de Guvernul federal american echivalează cu aproximativ 28% din PIB-ul Statelor Unite pentru 2019, ajungând în timp ce piețele de credit sunt în flux, iar randamentele obligațiunilor sunt în tendință de zero...

De ce piața criptomonedelor va învinge pandemia COVID-19?

Pachetul de stimulare gigant inițiat de Guvernul federal american echivalează cu aproximativ 28% din PIB-ul Statelor Unite pentru 2019, ajungând în timp ce piețele de credit sunt în flux, iar randamentele obligațiunilor sunt în tendință de zero. Fiind cea mai puternică scădere a istoriei americane, șocul actual al pieței față de S&P 500 poate fi doar un produs secundar al pozițiilor indepărtate de la principalii manageri de active, cum ar fi fondurile cu paritate de risc și fondurile bazate pe reguli.

Impactul negativ al COVID-19 asupra economiei reale rămâne deasupra orizontului. Ratele șomajului sunt atât de rapide încât Departamentul Muncii din SUA a cerut de fapt statelor să amâne eliberarea numerelor lor pentru a tempera sentimentul negativ al pieței.

Dacă cineva ar fi prezentat situația actuală unui pasionat de criptomonede în decembrie, probabil că ar fi spus că nu și-ar fi putut imagina un scenariu mai propice pentru narațiunea macro-criptografică. Cu toate acestea, acest scenariu nu poate fi tot soarele și curcubeele.

Este posibil să asistăm la o schimbare fundamentală a sentimentului pieței moștenite - în special, relația confortabilă dintre guvern și corporații. Pachetul de stimulare a dezvăluit că corporațiile erau nepregătite nesigur pentru orice tip de șoc de ofertă / cerere și au abuzat de ratele de împrumut cu dobândă scăzută pentru a-și cumpăra propriile acțiuni.

Cu toate acestea, majoritatea corporațiilor sunt salvate împreună cu principalii manageri de fonduri, în conformitate cu facilitatea de creditare de 4,25 trilioane de dolari a Departamentului Fed și Trezorerie. În comparație, întreprinderile mici au rămas cu un rezervor mic de 300 de miliarde de dolari.

Lucrătoeii americani, din ce în ce mai mulți fără locuri de muncă în timp ce facturile lor se acumulează, primesc doar un cec nemaipomenit de 1.200 de dolari - o realitate mai sugestivă pentru socialismul corporatist, potrivit Nassim Taleb.

Deținătorii de Bitcoin au fost în mare parte surprinși într-o narațiune „în siguranță” pentru criptomonede  în timp ce S&P 500 a căzut și panica a domnit pe piețele creditelor. Cu toate acestea, Bitcoin (BTC) a ieșit la fel de slab, întrucât activele din aproape toate piețele au fost vândute la unison - structura pieței criptate se rupe efectiv pe 12 și 13 martie.

În ciuda acestui fapt, Bitcoin a urcat înapoi fără injecții de stimulare, înregistrând doar o scădere a prețurilor de 10% pentru primul trimestru al anului 2020.

Închiderea întreprinderilor locale a încordat angajații și întreprinderile mici la un nivel tenuos. Interesant este că magazinele de cannabis au fost considerate „esențiale” în state precum Colorado, subliniind o dezvoltare unică.

Nu este un secret faptul că companiile de cannabis s-au străduit să mențină relații bancare consecvente, chiar dacă statutul legal al fabricii din California și Colorado.

Contextul mai larg al utilizării plăților în  criptomonede pentru concedieri se poate aplica la acoperiri financiare, rezistență la cenzură și acces la lichidități atunci când sistemul bancar este în flux. Monedele precum Tether (USDT) pot părea, în mod ironic, o alternativă mai bună la stocarea de dolari americani într-un cont bancar, întrucât Bank of America a instituit recent limitele de retragere și se presupune că clienții sunt neplăceri să nu intre în liniile lor de credit complete.

Este greu de precizat exact de ce, dar unele observații indică faptul că fie acesta poate fi un produs secundar al creșterii cererii operaționale de birou OTC, moneda stabilă este un loc pentru creșterea expunerii la cel mai solicitat activ în prezent (USD), sau oamenii sunt doar acoperitori. poziții pe piața cripto - care este de fapt foarte lichidă și are o topologie similară pieței de schimb valutar.

Poate părea ciudat să apelezi la criptomonede  în timpul agitației financiare, dar industria a evoluat la un nivel mai sofisticat decât versiunile sale mai imature.

În ansamblu, industria criptoanelor este semnificativ diferită decât atunci când investitorii principali s-au adunat la mania inițială care oferă monede din 2017. Interfața de utilizator și experiența s-au îmbunătățit drastic, lichiditatea este mult mai bună, analizele au progresat substanțial.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.