Descopera cele mai noi 3 criptomonede disponibile in platforma: PEPE, FLOKI si SUI

Descopera cele mai noi 3 criptomonede disponibile in platforma: PEPE, FLOKI si SUI

Cele mai noi 3 criptomonede adaugate in platforma Tradesilvania sunt disponibile pentru tranzactionare SPOT prin diverse tipuri de ordine, pot fi incasate, transferate sau pastrate in portofelul tau din aplicatie.

Descopera mai jos cateva informatii despre cele 3 tokenuri: Pepe (PEPE), Floki (FLOKI) si Sui (SUI).

Criptomoneda PEPE (PEPE) este un memecoin lansat pe reteaua Ethereum, fiind tokenul momentului, cu bune si cu rele. Criptomoneda a fost dezvoltata pe baza memei Pepe the Frog, creata de Matt Furie, care a castigat popularitate la inceputul anilor 2000.

Proiectul isi propune sa valorifice popularitatea monedelor meme, cum ar fi Shiba Inu si Dogecoin, si se doreste sa se impuna ca una dintre cele mai importante meme coins. PEPE face apel la comunitatea criptomonedei prin instituirea unei politici fara taxe, a unui sistem care rasplateste utilizatorii din staking si a unui mecanism care mentine numarul de unitati din circulatie la un anumit nivel.

Criptomoneda FLOKI (FLOKI) este un memecoin, dezvoltat de comunitatea Shiba Inu (SHIB) si este inspirata de (si poarta numele) cainelui lui Elon Musk.

Ecosistemul Floki include:

  • Un metavers de jocuri blockchain
  • O suita de produse financiare descentralizate
  • O platforma de tranzactionare de active NFT
  • O platforma de continut educativ

Criptomoneda SUI (SUI) este o platforma blockchain care faciliteaza detinerea de active digitale, intr-un mod rapid si eficient. Modelul este bazat pe limbajul de programare Move, care accepta o gama larga de aplicatii cu viteze semnificative si costuri reduse.

Sui este o evolutie functionala in tehnologia blockchain si o platforma pe care dezvoltatorii pot construi aplicatii descentraliate usor de utilizat.

In prezent, platforma Tradesilvania permite tranzactionarea cu 70 criptomonede SPOT si peste 2000 de active digitale in serviciul OTC Desk. Creeaza-ti cont acum si tranzactioneaza Pepe (PEPE), Floki (FLOKI) si Sui (SUI).