Doua noi criptomonede lansate pe Tradesilvania. Humans.ai (HEART) si dYdX (DYDX)

Doua noi criptomonede lansate pe Tradesilvania. Humans.ai (HEART) si dYdX (DYDX)

Tradesilvania, liderul platformelor crypto din Romania, continua sa dezvolte infrastructura si sa ofere optiuni de tranzactionare diversificate pentru utilizatorii sai.

Recent, am adaugat peste 15 noi criptomonede pentru tranzactionare spot in perechile RON si Euro. Majoritatea dintre acestea sunt ESDT-uri, construite pe blockchain-ul MultiversX si complet suportate printr-un portofel digital la nivelul aplicatiei.

La nici o luna de la integrarea celor 15 tokenuri, adaugam in platforma Tradesilvania inca 2 noi criptomonede unice prin functionalitatea si utilitatea platformelor la care stau la baza. Acestes unt Humans.ai (HEART) si dYdX (DYDX).

Acceseaza platforma Tradesilvania pentru a tranzactiona noile criptomonede direct cu Lei si Euro. Daca inca nu ai un cont, deschide-l acum - procesul este rapid si eficient.

Despre Humans.ai (HEART)

Humans.ai este o platforma care combina puterea inteligentei artificiale cu tehnologia blockchain. Scopul platformei este de a permite oricui, oriunde, sa creeze si sa scaleze potentialul lor in infinit.

Tokenul HEART este moneda nativa a platformei Humans.ai. Este un token utilitar care este folosit pentru a guverna platforma si pentru a facilita fluxurile de valoare din cadrul acesteia.

In cele din urma, Humans.ai si tokenul HEART au ca scop de a face inteligenta artificiala mai accesibila si mai democratica.

Humans.ai este inca in curs de dezvoltare, dar a lansat deja cateva functionalitati, inclusiv un accelerator de AI care ofera finantare si sprijin startup-urilor AI, o piata de AI unde utilizatorii pot cumpara si vinde modele AI si un magazin de AI unde utilizatorii pot gasi si utiliza modele AI create de altii.

HEART este acum disponibil in platforma Tradesilvania cu un portofel dedicat fiecarui utilizator (cu toate funtionaliatile atasate) si pozibilitatea cumpararii si vanzarii tokenului cu Euro si RON.

Proiectul Humans.ai este dezvoltat de antreprenori romani.

Despre dYdX (DYDX)

dYdX (DYDX) este tokenul de guvernare pentru protocolul Layer 2 al DEX-ului cu acelasi nume. Platforma se concentreaza pe derivate si tranzactionarea cu marja. Fondat in 2017, a devenit functional in 2019, iar ICO-ul tokenului DXDY a avut loc in 2021.

Construit pe motorul de scalabilitate StarkEx al Starkware, Layer 2 este utilizat pentru tranzactionarea perpetua cross-margined pe platforma (trading of cross-margined perpetuals). Aceasta solutie de scalabilitate permite dYdX sa creasca viteza tranzactiilor, sa elimine gas costs, sa reduca taxele de tranzactionare si sa scada dimensiunile minime de tranzactionare pe protocol.

Acum poti tranzactiona dYdX prin Tradesilvania direct cu Euro si RON, poti incasa, plati sau pastra tokenurile tale DYDX in portofelul tau din platforma.

Descopera si tranzactioneaza aceste noi criptomonede in aplicatia Tradesilvania alaturi de alte 100 de criptomonede si 200 de paritati de tranzactionare.

Fiecare proiect aduce o perspectiva unica in universul criptomonedelor si adauga valoare portofoliului tau. Ai acum optiuni variate pentru a-ti diversifica investitiile si a profita de avantajele pietei crypto prin intermediul platformei noastre.

Toate cele 100 de criptomonede din platforma Tradesilvania se bucura de suport integral, utilizatorii avand un portofel electronic pentru fiecare criptomoneda. Aceste noi tokenuri pot fi incasate, platite, pastrate, cumparate sau vandute direct in platforma Tradesilvania. Aceasta inseamna ca puteti tranzactiona convenabil aceste criptomonede oriunde si oricand.

Hai in comunitatea noastra si bucura-te de cea mai avansata platforma crypto din Romania si regiune, cu peste 60.000 de utilizatori, 100 de criptomonede si peste 200 de paritati de tranzactionare si swap crypto.


Comunitatea Tradesilvania este locul unde afli primul despre listarile noi, cele mai noi functionalitati si noutatile din Spotlight, locul in care orgainzam activ airdrop-uri si flash sale-uri pentru utilizatorii nostri.


Daca ai intrebari sau nevoie de asistenta, nu ezita sa ne contactezi pe grupul Telegram sau la adresa [email protected]

Succes tuturor participantilor! 🚀
Ramai la curent prin Telegram si Twitter Tradesilvania.