Firmele de investiții pot cumpăra criptomonede

Firmele de investiții pot cumpăra criptomonede

După o creștere meteorică de la sub 1.000 USD la aproape 20.000 USD în 2017, Bitcoin, cea mai mare criptomonedă, s-a prăbușit la 3.000 dolari la sfârșitul anului 2018. Investitorii care au cumpărat în vârful maniei și-au urmărit investiția să se micșoreze cu 85%.

În 2019, însă, prețul a crescut în liniște cu peste 300% - înapoi la peste 10.000 de dolari.

Există rapoarte potrivit cărora investitorii și fondurile instituționale mari pot fi cel puțin factori motori ai mitingului recent. Mulți oameni consideră că recentul miting nu poate fi susținut fără sprijin din partea mai mult decât a primilor adepți ai Bitcoin.

Totuși, investiția în cripto nu este aceeași cu investiția în alte clase de active. Nu numai că este extrem de volatil și speculativ, ci vine cu provocări noi și unice, cum ar fi metodele de evaluare, diligența tehnică, custodia și lichiditatea. Investitorii instituționali mari - cum ar fi fondurile speculative, băncile, birourile familiale și dotările - vor avea nevoie de multe dintre aceleași servicii de produse de care au nevoie pentru a investi în alte clase de active.

Sume masive de capital care nu au intrat încă în cripto au potențialul de a reveni cripto la maximele sale de timp și de departe. Acest articol evidențiază companiile care furnizează produse și servicii care ajută la acoperirea fondurilor, băncilor, dotărilor și birourilor familiale investesc în cripto.

Polychain Capital, BlockTower Capital, MetaStable, Bitwise, Multicoin Capital, Arca, Digital Currency Group, Galaxy Digital, CoinShares și Greycale Investments sunt câteva dintre numeroase fonduri care realizează investiții directe în criptomonede.

Rezultatele capitalului de risc crypto realizează investiții de capitaluri proprii în companii care furnizează produse pentru ecosistemul crypto. Există o serie de soluții care sunt necesare pentru a face din bitcoin un sistem viabil de plăți, un depozit de oportunități de investiții viabile sau viabile pentru investitorii cu amănuntul și investițiile în companiile care furnizează aceste soluții pot oferi profituri semnificative. De exemplu, Coinbase, unul dintre cele mai mari schimburi, a fost evaluat la 8 miliarde de dolari, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a oferi profituri semnificative fondurilor care au făcut investiții de risc în companie.

Crypto, Pantera Capital, Blockchain Capital și Digital Currency Group sunt printre cele mai active fonduri dedicate de capital de risc cripto. Există, de asemenea, multe firme de capital de risc care investesc în start-up-uri în industrii din afara cripto-ului, care au făcut investiții în spațiu, precum Union Square Ventures și Boost VC.

În mod similar investițiilor în criptomonede, investiția în fonduri crypto necesită expertiză unică și practici de diligență obligatorie. Investitorii instituționali investesc în fonduri de fonduri care evaluează investițiile crypto și își investesc capitalul clienților în cele mai bune fonduri. Vision Hill, Cambrial Capital și Hutt Capital se numără printre cele mai proeminente fonduri crypto.

Echipa Tradesilvania


Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.