Gala (GALA) - Coin of the Week

Gala (GALA) - Coin of the Week

Gala (GALA) este o criptomoneda bazata pe Ethereum (ETH) si este folosita de platforma de jocuri blockchain numita Gala Games. Este o platforma care isi propune sa revolutioneze industria jocurilor, oferind jucatorilor mai mult control prin tehnologia blockchain. Criptomoneda GALA este folosita pentru achizitii in jocurile de pe platforma Gala si pentru a guverna reteaua blockchain Gala, care ruleaza prin contractele inteligente Ethereum.

Cum a aparut criptomoneda GALA?

Proiectul Gala Games a fost infiintat in 2018 de Eric Schiermeyer (cofondatorul companiei de jocuri Zynga), Wright Thurston (crypto miner cu experienta) si Michael McCarthy (director creativ pentru numeroase jocuri, inclusiv Farmville). Prin initiativa Gala Games, cofondatorii vizeaza o comunitate de utilizatori care doresc implementarea tehnologiei blockchain in spatiul jocurilor video.

Gala Games este o platforma care dezvolta jocuri bazate pe blockchain, fiecare dintre acestea oferind jucatorilor dreptul de proprietate reala asupra articolelor din joc, prin utilizarea tehnologiei NFT. Ideea principala din spatele proiectului Gala Games este sa ofere jucatorilor mai mult control asupra experientei virtuale.

Cum functioneaza criptomoneda GALA?

Gala Games isi doreste ca utilizatorii sa aiba un cuvant de spus in dezvoltarea jocurilor sale. Acest lucru se realizeaza prin intermediul utilizatorilor ce ruleaza Gala Nodes, care sprijina reteaua in schimbul criptomonedei native, GALA si bunurilor NFT.

Sistemul de noduri consta in trei protocoale diferite de consens care suporta reteaua Gala:

Protocolul proof-of-work - sistemele hardware care ruleaza acest protocol se numesc Founder Nodes (noduri fondatoare), deorece reprezinta primul strat de sustinere in cazul retelei;

Protocolul proof-of-stake - folosit pentru nodurile care opereaza jocuri specifice, prin contracte inteligente;

Protocolul proof-of-storage - utilizat pentru nodurile care permit gazduirea (hosting) jocurilor prin sistemul de noduri; acest lucru elimina dependenta de solutii centralizate de stocare.

Aplicatii ale monedei GALA

  • Tranzactii pentru jocuri
  • Guvernare
  • Staking

Pentru mai multe informatii cu privire la GALA mergi pe pagina Pret Gala (GALA).

Avantajele criptomonedei Gala (GALA)

  • Utilitate in gaming
  • Tranzactii rapide si costuri reduse
  • Integrari NFT

Pentru mai multe informatii cu privire la GALA mergi pe pagina Pret Gala (GALA).

Indicatori GALA

Market Cap: 266 milioane EURO

Pret GALA azi: 0.03 EURO

Volum de tranzactionare GALA (24 ore): 254 milioane EURO

Comunitate GALA

https://twitter.com/GoGalaGames

Cele mai noi stiri despre GALA

Conform dezvoltatorilor proiectului, o noua versiune a token-ului GALA va fi trimisa detinatorilor din ecosistemul Gala pe 15 mai. Noile token-uri fac parte dintr-o actualizare mai ampla a contractelor inteligente pe blockchain-ul Ethereum. Upgrade-ul este conceput pentru a face reteaua Gala mai sigura, fapt ce poate duce la o noua valorizarea a criptomonedei GALA.

Cum cumpar criptomoneda GALA

Pe platforma Tradesilvania poti sa cumperi si sa vinzi criptomoneda GALA sau alte tipuri de criptomonede, precum Ethereum (ETH) si Solana (SOL). Creeaza-ti cont si cumpara criptomoneda GALA pe platforma premium de investitii crypto din Romania!