Informare si educatie financiara in crypto

Informare si educatie financiara in crypto

Piata crypto este una extrem de volatila, iar multi investitori cauta surse de informare si educatie financiara care sa le confime achizitiile cu randament ridicat. Dar, un incepator nu are experienta pentru a alege o sursa de informare crypto buna.

Primele surse de informare crypto si educatie financiara sunt Youtube si retelele sociale. In spatiul virtual incepe orice investitie crypto, deoarece reprezinta principala sursa de informare crypto si educatie financiara blockchain. Dar, o sursa de informare crypto nu trebuie doar sa confirme decizia de a cumpara un anumit activ, ci trebuie sa pregateasca investitorul pentru toate perioadele unei piete.

Pe langa retelele sociale, o sursa de informare crypto, sau de interes, poate sa fie un membru al familiei sau un prieten. Dar, castigurile importante intr-un timp relativ scurt nu trebuie sa reprezinte o sursa de informare crypto.

In comparatie cu alte piete, cum este cea imobiliara, ecosistemul crypto este mult mai volatil si nu exista o lista de criterii stabile care se pot acoperi de o singura sursa de informare crypto. Lucrurile se misca mult mai repede in piata crypto si este important sa apelam la surse corecte de educatie financiara crypto.

Cei mai multi intra in piata crypto in timpul unui bull run, adica intr-o perioada de crestere prelungita, cand aud de piata crypto si de castigurile generate. Totusi, cand piata scade o parte dintre investitori renunta, insa altii incep sa caute cat mai multe surse de informare crypto si educatie financiara.

Acest moment reprezinta primul pas spre o educatie financiara crypto potrivita pentru o piata atat de volatila. Pe langa educatori financiar si experti pe social media, investitorii trebuie sa apeleze si la experti din domeniu, cum sunt platformele crypto ca Tradesilvania.

Doarece obiectivitatea totala este aproape inexistenta in domeniul crypto, un investitor trebuie sa caute surse corecte, care prezinta dorinta de a educa financiar si de a avansa domeniul blockchain mai departe. In timp ce expertii de pe social media sunt un punct de start bun, investitorii seriosi apeleaza de obicei la surse de informare si educatie financiara specializata, de la consultanti, la experti financiari si platforme crypto.

Urmatorul pas, care in general este uitat in era digitala, este citirea cartilor blockchain si crypto. Reprezinta o sursa de educare crypto importanta si se completeaza cu informatiile gasite pe social media. In ziua de azi, se gasesc si carti in romana care explica ecosistemul blockchain si crypto.

Aflati mai multe despre sursele importante de informare si educatie financiara crypto, in cadrul emisiunii Crypto Club, realizata de Ziarul Financiar, in parteneriat cu platforma premium de tranzactii Tradesilvania.com:

https://www.zf.ro/crypto-club/crypto-club-daniel-ses-fondator-iblock-observ-investitorii-21144936

Deschide-ți cont și începe să investești sau tranzactionezi chiar astăzi