Newsletter Crypto Today 1 Martie 2023

Newsletter Crypto Today 1 Martie 2023

Newsletter-ul Tradesilvania include tendintele crypto, recomandarile noastre de stiri cele mai recente recente evolutii ale pietei si alte informatii cheie pentru investitorii in active digitale.

Piata a crescut cu1.63% in ultimele 24 de ore. Vezi aici preturile actuale.

Stirile crypto ale saptamanii


Yuga Labs, compania de 4 miliarde de dolari din spatele colectiei NFT Bored Ape Yacht Club, va debuta primul sau proiect NFT bazat pe Bitcoin. Colectia, numita TwelveFold, va consta din 300 de piese de arta digitala in editie limitata. Vezi detalii

Mai multe firme japoneze importante au intrat intr-o alianta pentru a dezvolta un Metaverse deschis si pentru a genera o strategie nationala cu privire la tehnologiile Web3. Fujitsu colaboreaza cu alte noua companii, inclusiv producatorul de automobile Mitsubishi si gigantul bancar Mizuho. Vezi detalii

Huawei Cloud, care se ocupa cu dezvoltarea solutiilor de cloud computing in cadrul corporatiei Huawei, a anuntat un parteneriat cu Polygon si alte firme blockchain pentru a forma o alianta concentrata pe dezvoltarea solutiilor Web3. Vezi detalii

Unity Technologies, dezvoltatorul motorului de jocuri Unity, a lansat un nou set de instrumente descentralizate pentru dezvoltatorii de jocuri care doresc sa se concentreze pe jocuri blockchain. Vezi detalii

Banca Centrala Braziliana a anuntat ca dezvolta un CBDC, o moneda digitala centrala, pentru a dezvolta afacerile locale. Banca incearca, de asemenea, sa inceapa un proces de reglementare pentru criptomonede. Vezi detalii

Mai multe detalii despre stirile saptamanii gasesti pe blog-ul Tradesilvania.

Indicatorul ramane momentan in zona neutra dupa ce recent s-a situat constant in zona Greed.

Indexul Crypto Fear and Greed ofera un scor de la 0 la 100, clasificand sentimentul bitcoin de la frica extrema la lacomie extrema.

Acceseaza cea mai recenta analiza saptamanala a pietei disponibila pe blogul nostru. ย Aceasta include o analiza tehnica saptamanala a pietei, inclusiv evolutiile BTC, ETH si EGLD.

Coin of the Week

Cele mai bune decizii sunt cele informate iar proiectul Coin of the Week iti aduce saptamanal in prim-plan cate o moneda, asa incat sa o cunosti la nivel de detaliu si sa decizi daca investesti sau nu in ea.

Moneda saptamanii este Polygon (MATIC).

Proiectul Polygon (MATIC) a fost dezvoltat in 2017 de catre antreprenori implicati in proiectul Ethereum: Jaynti Kanani, Sandeep Nailwal, Anurag Arjun si Mihailo Bjelic. Intr-o runda de finantare din aprilie 2019, echipa MATIC a strans 5.6 milioane USD in Ethereum, intr-un interval de doar 20 de zile.

Matic Network a intrat in functiune in 2020 si a atras nume de top din lumea finantelor descentralizate (DeFi), cum este Decentraland (MANA). Matic Network a fost redenumit Polygon in 2021. Dupa rebranding, Polygon si-a pastrat criptomoneda MATIC, moneda digitala care sta la baza retelei. MATIC este folosit ca unitate de plata in ecosistemul Polygon.

Mai multe despre Polygon (MATIC).

Intrebarea frecventa a zilei

Pot sa alimentez cu numerar (cash) ? Vezi aici raspunsul.

Pe cine sa urmaresti pe Twitter
Mason Nystrom (@masonnystrom)

Mason este un analist experimentat la una dintre cele mai importante companii de cercetare crypto. El discuta despre DeFi, Web3 si NFTs si isi bazeaza informatiile pe cercetari concrete despre ecosistem.

Mike Dudas (@mdudas)

Mike este fondatorul The Block, este investitor si VP la Paxos. Posteaza despre DeFi, NFTs si universul Metaverse.

Knowledge Bits

Un cold wallet este un tip de portofel digital folosit offline pentru a stoca Bitcoin, Ethereum si alte criptomonede. Acest tip de portofel este numit "rece" deoarece nu este conectat la internet, ceea ce il face mai putin vulnerabil la atacurile cibernetice. Descopera mai multe despre Cold wallets.

Vrei sa stii mai multe despre ecosistemul crypto? CryptoClub, un proiect dezvoltat alaturi de Ziarul Financiar, este un bun loc de la care sa incepi.

Ai intrebari suplimentare? Scrie-ne pe [email protected] sau descopera raspunsurile in sectiunea de intrebari frecvente pe site-ul nostru. Echipa Tradesilvania