Newsletter Crypto Today 22 Februarie 2023

Newsletter Crypto Today 22 Februarie 2023

Newsletter-ul Tradesilvania include tendintele crypto, recomandarile noastre de stiri cele mai recente recente evolutii ale pietei si alte informatii cheie pentru investitorii in active digitale.

Piata a scazut cu-2.62% in ultimele 24 de ore. Vezi aici preturile actuale.

Stirile crypto ale saptamanii


Furnizorul de infrastructura Web3 Ankr a anuntat un parteneriat cu Microsoft pentru a oferi un serviciu de gazduire pentru intreprinderi si organizatii care cauta acces la blockchain. Acordul va include o integrare a tehnologiei Ankr cu solutiile cloud ale gigantului software. Vezi detalii

Potrivit CNBC, Japonia se pregateste sa lanseze un program pilot pentru un Yen digital de tip CBDC. Faza de testare include procesarea tranzactiilor simulate cu companii financiare private. Vezi detalii

Uniunea Europeana depune eforturi pentru a impune reguli stricte de capital pentru bancile care detin active crypto. Un comitet bancar global de la Basel a stabilit un termen limita pentru impunerea regulilor in 2025. Vezi detalii

Reteaua Avalanche este setata sa integreze pana la 50 de milioane de utilizatori noi in spatiul activului digital prin recentul sau partener Loco, o platforma de streaming live implicata in dezvoltarea unei suite de produse Web3. Conform anuntului recent din partea Avalanche, Loco a strans recent 42 de milioane USD intr-o runda de finantare. Vezi detalii

Ubisoft a fost primul studio de jocuri video care a lansat articole NFT in decembrie 2021. In prezent a mai lansata o serie de avatarului NFT in jocul de tip Metavers Β The Sandbox. Lansarea NFT vine dupa un an de la momentul in care Ubisoft a anuntat generarea unei serii NFT bazata pe jocurile Rayman. Vezi detalii

Am lansat noul OTC Desk, un serviciu unic in Romania, prin care poti tranzactiona in conditii preferentiale valori de peste 30.000 EUR/tranzactie. Cu Tradesilvania OTC, poti tranzactiona peste 2000 de criptomonede cu 0% (zero) comision.

Mai multe detalii despre stirile saptamanii gasesti pe blog-ul Tradesilvania.

Indicatorul se mentine in zona "Greed" fara a da semne de scadere, ceea ce reprezinta un bun semnal pentru piata.

Indexul Crypto Fear and Greed ofera un scor de la 0 la 100, clasificand sentimentul bitcoin de la frica extrema la lacomie extrema.

Acceseaza cea mai recenta analiza saptamanala a pietei disponibila pe blogul nostru. Β Aceasta include o analiza tehnica saptamanala a pietei, inclusiv evolutiile BTC, ETH si EGLD.

Coin of the Week

Cele mai bune decizii sunt cele informate iar proiectul Coin of the Week iti aduce saptamanal in prim-plan cate o moneda, asa incat sa o cunosti la nivel de detaliu si sa decizi daca investesti sau nu in ea.

Moneda saptamanii este TRON (TRX).

Proiectul TRON a fost dezvoltat de antreprenorul Sun Yuchen (Justin Sun). Cu o prezenta consacrata in China, Sun a fondat anterior aplicatia audio Peiwo si a reprezentat Ripple, compania care gestioneaza criptomoneda XRP.

TRON a castigat atentie in 2018, cand TRON Foundation a achizitionat reteaua peer-to-peer BitTorrent. Aceasta achizitie a determinat lansarea unui token BitTorrent prin reteaua blockchain TRON, in 2019.
Mai multe despre Tron (TRX).

Intrebarea frecventa a zilei

Fondurile pastrate in portofelul Tradesilvania sunt asigurate? Vezi aici raspunsul.

Pe cine sa urmaresti pe Twitter

Jose Maria Macedo (@BTC_Archive)
Macedo este unul dintre partenerii firmei de cercetare si investitii, Delphi Digital. Posteaza continut despre DeFi, protocoale blockchain noi si evolutia ecosistemului crypto.

Altcoin Gordon (@AltcoinGordon)
Altcoin Gordon este unul dintre cele mai populare conturi crypto de pe Twitter, publicand analize tehnice si comentarii despre diferite proiecte crypto.

Knowledge Bits

Toate aplicatiile descentralizate (dApps) sunt dezvoltate cu ajutorul tehnologiei blockchain, pentru a procesa date prin retele distribuite. Desi majoritatea aplicatiilor descentralizate (dApps) sunt construite cu Ethereum, exista si exceptii. Contractele inteligente (smart contracts), care sunt esentiale pentru reteaua Ethereum, executa automat tranzactiile, fara intreruperi sau probleme asociate cu sistemul financiar clasic sau cu aplicatiile conventionale. Descopera mai multe despre aplicatiile descentralizate.

Vrei sa stii mai multe despre ecosistemul crypto? CryptoClub, un proiect dezvoltat alaturi de Ziarul Financiar, este un bun loc de la care sa incepi.

Ai intrebari suplimentare? Scrie-ne pe [email protected] sau descopera raspunsurile in sectiunea de intrebari frecvente pe site-ul nostru. Echipa Tradesilvania