Tradesilvania Adauga 5 Noi Criptomonede pentru Tranzactionare Spot

Tradesilvania Adauga 5 Noi Criptomonede pentru Tranzactionare Spot

Descoperiti Oportunitatile de Investitii in Criptomonede si Inovatii Tehnologice

Tradesilvania, liderul platformelor crypto din Romania, continua sa dezvolte si sa ofere optiuni de tranzactionare diverse pentru utilizatorii sai.

Recent, am adaugat 5 noi criptomonede pentru tranzactionare spot in perechile RON si Euro. Patru dintre acestea sunt ESDT-uri, construite pe blockchain-ul MultiversX si complet suportate printr-un portofel digital la nivelul aplicatiei.

Toate cele 100 de criptomonede in platforma Tradesilvania se bucura de suport integral, utilizatorii avand un portofel electronic pentru fiecare criptomoneda. Aceste noi tokenuri pot fi incasate, platite, pastrate, cumparate sau vandute direct in platforma Tradesilvania. Aceasta inseamna ca puteti tranzactiona convenabil aceste criptomonede oriunde si oricand.

In acest articol, va vom prezenta mai detaliat fiecare dintre aceste noi monede si modul in care acestea adauga valoare portofoliului Tradesilvania.

Care sunt cele 5 tokenuri nou listate?

NAVI este criptomoneda nativa a ecosistemului Atlas Navi. Este utilizata pentru a plati serviciile pe platforma, poate fi staked (tinuta pentru recompense), distribuita ca recompense si este folosita pentru luarea deciziilor in guvernarea Atlas Navi.

Cantina Royale (CRT)

CRT este tokenul esential pentru activitatile din jocuri, precum progresia personajelor NFT, recrutarea NFT, staking (tinut pentru recompense) si deblocarea activelor in cadrul ecosistemului Cantina Royale.

WAM (WAM.app)

WAM este tokenul multichain ESDT si BEP-20,  al platformei de jocuri sociale play-to-earn WAM.app, unde oamenii pot participa la turnee rapide si castiga recompense crypto in WAM si NFT-uri. WAM este activ si in sfera NFT-urilor, fiind una dintre cele mai recente evolutii ale platformei, utilizarea tehnologiei NFT in cadrul ecosistemului propriu.

MOOVE Protocol

MOOVE Protocol este tokenul lantiv al ecosistemului COWCOW, care dezvolta ecosistemul NFT, avand inclusiv cea mai performanta colectie de NFT-uri de pe XOXNO.

Descopera noile criptomonede direct in platforma Tradesilvania acum.