Parteneriat Narada si platforma Tradesilvania pentru donatii in criptomonede

Parteneriat Narada si platforma Tradesilvania pentru donatii in criptomonede

Platforma Tradesilvania a dezvoltat un parteneriat cu Organizatia Narada pentru a facilita donatiile in USD Coin (USDC) catre organizatie. In cazul donatiilor cu crypto, intreaga suma donata este directionata catre Narada, toate comisioanele fiind suportate de platforma Tradesilvania.

Donatiile in bunuri digitale sunt adresate atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Impreuna cu Narada si comunitatea crypto, putem sa ajutam la modernizarea sistemului educational din Romania si sa oferim profesorilor si elevilor avantajele de care au nevoie.

Pentru a eficientiza procesul de donare, platforma Tradesilvania a realizat o modalitate simpla de donatie in crypto, care prioritizeaza rapiditatea tranzactiei si ajuta organizata Narada in completarea campaniei sale de suport pentru educatie.

Donatorii care vor sa faca o contributie pot transfera suma dorita (in criptomoneda USDC) direct din portofelul digital din orice platforma crypto.

Pentru transparenta donatiilor si siguranta activelor digitale, Narada detine un portofel electronic de tip blockchain in platforma Tradesilvania. Donatiile se efectueaza catre o adresa crypto USDC utilizand reteaua ERC-20: https://narada.ro/vrei_sa_doneazi_monede_virtuale/

Sustinem educatia din Romania si astfel ne intarim misiunea de a dezvolta o infrastructura suport pentru servicii operationale crypto dedicate companiilor, institutiilor si organizatiilor din Romania.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 64 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat, o aplicatie mobila IOS/Android si o infrastructura performanta pentru procesarea platilor crypto intr-un ecosistem economic modern.