Pepe (PEPE) - Coin of the Week

Pepe (PEPE) - Coin of the Week

PEPE este un memecoin lansat pe reteaua Ethereum. Criptomoneda a fost dezvoltata pe baza memei Pepe the Frog, creata de Matt Furie, care a castigat popularitate la inceputul anilor 2000.

Proiectul isi propune sa valorifice popularitatea monedelor meme, cum ar fi Shiba Inu si Dogecoin, si vrea sa se impuna ca una dintre cele mai importante meme coins. PEPE face apel la comunitatea criptomonedei prin instituirea unei politici fara taxe, a unui sistem redistributiv care rasplateste utilizatorii din staking si a unui mecanism care mentine numarul de unitati din circulatie la un nivel fix.

Cum a aparut criptomoneda PEPE ?

In 2016, un grup de dezvoltatori a creat PEPECASH, un activ digital construit pe platforma Counterparty. PEPECASH a fost conceput pentru a fi folosit ca mijloc de plata in cadrul unui joc descentralizat de carti de tranzactionare numit β€žRare Pepe Wallet”. Jocul a fost construit pe baza blockchain-ului Bitcoin si a permis jucatorilor sa schimbe carti digitale cu diferite variante ale memei Pepe.

In 2017, moneda PEPE a fost creata ca un token ERC-20 pe blockchain-ul Ethereum, oferind utilizatorilor o platforma mai flexibila si mai eficienta pentru tranzactionarea si detinerea activului digital. Proiectul PEPE a fost lansat cu scopul de a crea un ecosistem descentralizat pentru colectionarii si entuziastii Pepe.

Cum functioneaza criptomoneda PEPE ?

Pepe Coin foloseste un mecanism deflationist care elimina un mic procent de unitati cu fiecare tranzactie pentru a crea deficit. In plus, foloseste un sistem de redistribuire in care o parte din fiecare tranzactie este distribuita detinatorilor existenti de token-uri pentru a incuraja implicarea utilizatorilor si investitiile pe termen lung.

Aplicatii ale monedei PEPE

  • Colectie NFT
  • Finante descentralizate
  • Jocuri

Pentru mai multe informatii cu privire la PEPE viziteaza pagina dedicata PEPE.

Indicatori criptomoneda PEPE

Market Cap: 611 milioane EURO

Pret PEPE azi: 0.000001565 EURO

Volum de tranzactionare (24h): 381 milioane EURO

Cum cumpar PEPE

Pe platforma Tradesilvania poti cumpara, vinde, pastra sau transfera criptomoneda PEPE sau alte tipuri de criptomonede, precum Ethereum (ETH) si Solana (SOL). Creeaza-ti cont si cumpara criptomoneda PEPE pe platforma premium de investitii crypto din Romania!