Plati web3 crypto On-Ramp si FIAT Off-Ramp ( crypto ramp )

web3 crypto plati on-ramp si off-ramp

Solutiile crypto on-ramp si off-ramp reprezinta elemente esentiale in ecosistemul web3 atat pentru functionarea lor  - crypto off-ramp cat si pentru cresterea si adoptia crypto in lume , crypto on-ramp


Solutiile de plata crypto Tradesilvania ( care sunt prezentate sub numele de Tradesilvania RAMP)  pentru crypto si blockchain, proiecte web3 si NFT include solutii de plata web3 on-Ramp si solutii Off-ramp care pot fi implementate in proiecte mici , medii sau mari intr-un timp record si fara probleme cu costuri minime.

In acest moment una dintre cele mai mari probleme pe care le intampina proiectele web3 este solutia de conversie  FIAT si CRYPTO ( Plata cu Fiat pentru conversie in crypto).

Tradesilvania RAMP, solutia de plata web3 pentru proiecte web3 ofera access la 9 canale FIAT ( pentru moneda EUR si moneda RON ) cat si o integrare whitelabel ( care se poate personaliza pe platforma web3 ) pentru sistemul On-Ramp, pentru orice proiect Web3 iar timpul de implementare este foarte facil prin solutia oferita de Tradesilvania.

Solutia de web3 On-Ramp si web3 gateway elimina problemele de conversie FIAT-Crypto atat pentru platforma web3 cat si pentru utilizatorul care doreste sa efectueze o alimentare On-Ramp printr-un proces de validare si confirmare rapid direct in platforma web3 ( embedded web3 gateway).

In acest fel nu este nevoie pentru utilizatori sa utilizeze mai multe portofele crypto pentru alimentare sau metode complexe de transfer FIAT prin multiple platforme pentru a putea accesa proiectul preferat Web3.

Solutia web3 crypto on-ramp Tradesilvania RAMP ofera canale FIAT de tip : transfer bancar , plata cu card VISA sau Mastercard sau alimentare cu cash in monedele RON sau EUR.

Daca doresti sa implementezi o solutie de plata web3 On-Ramp in aplicatia ta web3 ( gaming, blockchain, web3 app, metaverse ) te rugam sa ne contactezi la adresa : [email protected] pentru a implementa o solutie de plata web3 rapida si cu costuri minime

 Solutia de web3 payments de la Tradesilvania este usor de implementat si cu costuri pay as you go minime.