Previziuni ale prețului Bitcoin în virtutea apropierii Bitcoin Halving

Pe măsură ce lumea se confruntă tot mai dur cu încetinirea creșterii economice provocate de pandemia coronavirusului global în curs, valoarea Bitcoin a fost în contradicție cu piețele bursiere convenționale.

Previziuni ale prețului Bitcoin în virtutea apropierii Bitcoin Halving

Pe măsură ce lumea se confruntă tot mai dur cu încetinirea creșterii economice provocate de pandemia coronavirusului global în curs, valoarea Bitcoin a fost în contradicție cu piețele bursiere convenționale. O forță motrice în spatele acestei tendințe este reducerea la jumătate, care este de așteptat să aibă loc pe 12 mai.

Evenimentul Bitcoin Halving  este foarte așteptat, deoarece recompensa Bitcoin pentru validarea unui bloc va fi redusă la jumătate. Aceasta este o funcție deflaționistă principală proiectată de creatorul Bitcoin Satoshi Nakamoto. De la înființarea preeminentă a criptomonedei în 2009, au existat două evenimente Bitcoin Halving. Reducerea recompenselor se produce după ce s-au extras 210.000 de blocuri, ceea ce durează aproximativ patru ani. Ambele evenimente anterioare au duslacreșterea valorii Bitcoin.

Mișcarea prețurilor Bitcoin a avut loc la microscopul experților din industrie, al comercianților și al entuziaștilor și există previziuni variate în jurul posibilelor mișcări în următoarele săptămâni și luni.

Investitorul american Anthony „Pomp” Pompliano a abordat viitoarea înjumătățire într-o serie de scrisori recente către abonați. Cea din 29 aprilie a oferit o poziție agitată către jumătate și creșterea potențială a valorii Bitcoin după eveniment: „Această [înjumătățire] va înregistra o scădere programatică a ofertei zilnice primite de Bitcoin de la 1.800 pe zi la numai 900 de Bitcoin pe zi. Acest șoc al ofertei a dus istoric la o creștere a prețurilor materiale în următoarele 18–24 luni. ”

O considerație majoră pentru Pompliano este stimulul fiscal care este pompat în economia americană de către Rezerva Federală. Clasificând Bitcoin ca un activ de acoperire a inflației, investitorul american a părut încrezător că evenimentul va fi unul hulitor pentru BTC:

"Cred că jumătatea Bitcoin este executată în același timp în care Rezerva Federală (și alte bănci centrale din întreaga lume) injectează trilioane în sistemul financiar va servi drept rachetă pentru Bitcoin."

Fondatorul și CEO-ul Pantera Capital, Dan Morehead, a prezentat o predicție la fel de agitată într-o scrisoare adresată investitorilor la sfârșitul lunii aprilie care includea un obiectiv de preț ridicat în cele 12 luni de la jumătatea viitoare: „Dacă istoria s-ar repeta, Bitcoin ar fi în vârf în august 2021 - la 533.431 USD. " El a adăugat: „Doar spuneți” că există mai mult de 50-50 de șanse Bitcoin să crească - și crește mare ”.

De asemenea, firma CoinShares de analiză a investițiilor în criptomonede a oferit o serie de perspective asupra reducerii la jumătate în cel mai recent raport al său, autorul șefului de cercetare Christopher Bendiksen. Raportul a prezentat cinci scenarii diferite care ar putea avea loc în timpul și după jumătatea recompensei Bitcoin la jumătate și a oferit un ecart cu privire la probabilitatea fiecărui scenariu. Potrivit raportului, o spirală de moarte a lanțului minier Bitcoin este foarte puțin probabilă, în timp ce șansele de a nu avea efect real asupra valorii BTC par probabil improbabile.

Bendiksen sugerează că sunt probabil două dintre cele mai negative scenarii. În primul rând, comercianții pot fi înclinați să cumpere și să vândă în funcție de sentimentul evenimentului la jumătate; în al doilea rând, minerii pot fi presionați să vândă participații Bitcoin, ceea ce va reduce prețul criptomonedei.

Raportul oferă o predicție proprie care sugerează un impact pozitiv asupra aprovizionării, deoarece operațiunile miniere mai mici nu pot fi capabile să își modernizeze echipamentele la cele mai recente hardware. Acest lucru ar putea reduce presiunea de vânzare asupra minerilor pentru a acoperi costurile datorate reducerii ofertei de la jumătate, precum și pierderea potențială a minerilor din cauza preocupărilor de rentabilitate: „Asocierea unei reduceri de 50% a ofertei noi disponibile, cu o reducere a proporției ofertei continue oferite spre vânzare pe piață ar putea reduce drastic presiunea persistentă de vânzare cauzată de mineri. Aceste dinamici, în combinație cu fundurile macroeconomice prezentate de guvernele globale și cu fluxurile existente și în creștere în produsele pasive de investiții bitcoin pe care le observăm în prezent, ar putea provoca o furtună perfectă pentru prețul bitcoin pe termen mediu sau lung. "

Punctul principal al BitcoinHalving  a fost că minerii vor fi efectiv obligați să crească prețul de vânzare al Bitcoin în urma reducerii la jumătate, deoarece prețul mineritului rămâne neschimbat. Yoco a fost descris ca un „șoc de aprovizionare”.

Echipa Tradesilvania


Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.