Tradesilvania lanseaza un program de afiliere pentru cei care doresc sa devina partenerii nostri. Suntem prima platforma de trading 100% de monede digitale din Romania care lansam un program de afiliere pentru clienti si referali primiti de la blog-ul sau site-ul tau.

Cum functioneaza programul nostru de afiliere pentru Bitcoin si criptomonede:

  • 1. Obtine link-ul de afiliere de pe platforma Tradesilvania
  • 2. Invita-ti prieteni sau pune link-ul de afiliere pe site-ul tau
  • 3. Obtine venit pasiv din Bitcoin / Ethereum / Ripple sau alte criptomonede.

Platforma de afiliere Bitcoin - Tradesilvania ofera un castig de 2% din suma totala a tranzactiilor efectuate de partenerii tai. Atentie acest procent nu este din comisionul nostru (Tradesilvania nu percepe nici un fel de comision la tranzactiile efectuate pe platforma noastra) ci din suma totala pe care o tranzactioneaza persoana pe care ai recomandat-o sa se inscrie pe site-ul nostru.

Referral Banner

De exemplu pentru o tranzactie de 500 RON (vanzare Bitcoin sau cumparare de alta criptomoneda) facuta de un partener afiliat pe platforma noastra vei obtine un castig de 10 RON. Pana in acest moment 90% din tranzactiile cu criptomonede efectuate pe platforma noastra au avut o valoare mai mare de 400 RON .

Pentru a afla mai multe informatii despre program aceseaza link-ul urmator: http://tradesilvania.com/referral-marketing.

Echipa Tradesilvania.