Solutia de saving crypto pentru companii in Romania intre 4%-13% venit anual.

Solutia de saving crypto pentru companii in Romania intre 4%-13% venit anual.

In perioade de inflatie ridicata, atat persoanele fizice cat si companiile cauta sa isi protejeze banii prin diverse metode. In 2021, sistemul bancar nu prezinta o solutie viabila pentru astfel de situatii cu dobanzi pentru depozite in euro de ~0.4%, fapt pentru care investitorii si companiile cauta alte oportunitati de stocare a valorii cu o lichiditate mare in caz de nevoie. Tradesilvania.com o platforma de trading bunuri digitale a lansat solutia de savings pentru crypto assets, care cuprinde criptomonede cu un posibil randament anual intre 4-13% platibil saptamanal.

Solutia de savings oferita de Tradesilvania

Indiferent daca esti in cautarea unei solutii eficiente in fata inflatiei sau vrei sa diversifici portofoliul companiei, serviciul integrat de savings prin criptomonede ofera o metoda revolutionara de venit pasiv atat pentru companii cat si pentru persoane fizice, solutie care ofera avantajul de a avea disponibilitatea bunurilor instant in caz de nevoie.

In prima faza, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi una din monedele disponibile in contul de savings. Pe platforma Tradesilvania.com poti sa faci staking cu Ziliqua (ZIL), TRON (TRX), Elrond (EGLD), Tether (USDT) si altele. Acceseaza lista completa cu activele digitale disponibile pentru Savings pe plaforma Tradesilvania in sectiunea “Savings”.

Pentru a castiga venit pasiv, dupa cumparare trebuie sa blochezi suma disponibila in contul de Savings pentru o perioada scurta in care nu ai acces la activele mizate. Pe langa perioada de blocare, tine minte ca ratele variaza de la o moneda la alta si sunt influentate de un numar de factori, cum sunt cererea si oferta sau lichiditatea din blockchain-ul monedei..

Savings fara volatilitate cu Tether(USDT)

Intr-un context bancar clasic, la un depozit FIAT, bancile platesc o dobanda aproximativa intre 0.4% si 1.85%. Prin sectiunea de savings crypto oferita de Tradesilvania, poti genera venituri pasive mult mai mari, cu costuri mai mici si cu volatilitate scazuta. De exemplu, prin procesul de saving cu stable coin Tether (USDT), intr-un cont de savings Tradesilvania poti genera un randament anual de aproximativ 8% cu o volatilitate anuala de aproimativ 0.04%.

De ce sa faci staking cu criptomoneda USDT? Pe langa castigul semnificativ, activul digital USDT este o moneda stabila (stablecoin) care este legat de un activ suport . Asa cum ii spune si numele, USDT flucuteaza in functie de USD, fapt ce separa moneda de volatiliatea asociata cu alte active digitale, cum sunt Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH) sau Elrond(eGLD).

Serviciul de savings pentru bunuri digitale si criptomonede este o resursă din ce în ce mai comună pentru companiile care doresc să câștige venituri pasive din blockchain, dar nu cunosc foarte multe informații despre această tehnologie. In plus, un cont de savings in Tether (USDT) iti protejeaza investitile de volatilitatea ecosistemului crypto si ofera randamente de stocare mari in comparatie cu depozitele clasice.Tradesilvania.com iti pune la dispozitie un cont de Savings care nu necesita transferul activelor digitale pe alta platforma pentru a finaliza procesul de staking. Creeaza-ti cont pe Tradesilvania.com si genereaza venit pasiv cu un cont de Savings in Tether (USDT)!
In curand  in contul tau de persoana juridica Tradesilvania va fi lansat un ghid de indrumare pentru inregistrarile contabile ale companiilor din Romania.