Solutia Tradesilvania pentru companii

Solutia Tradesilvania pentru companii

Oferim companiilor si institutiilor access rapid si eficient la servicii de custodie digitala, alimentari si retrageri crypto, savings in criptomonede si guvernanta pentru active digitale. Din postura de custode calificat, facilitam accesul la piata crypto in conditii de maxima siguranta si oferim produse crypto adaptate la cadrul legislativ national si european.

Fie ca esti o companie care doreste sa investeasca in crypto, sau esti o companie care are nevoie de o solutie operationala prin care sa incaseze serviciile prestate in active digitale, platforma Tradesilvania este solutia premium pentru ecosistemul crypto din Romania.

Adoptia crypto pentru companii reprezinta doua avantaje:

Din punct de vedere investitional, criptomonedele sunt active ce pot prezenta randamente mai ridicate decat activele traditionale si sunt o metoda moderna prin care companiile isi pot completa portofoliile de investitii. In plus, activele digitale ofera acces la servicii specifice unei industrii financiare digitale in crestere. Suplimentar, sunt active foarte lichide, astfel ca din punct de vedere a accesului la fondurile investite, este extrem de greu ca orice clasa de active investionale sa depaseasca viteza de accesare a fondurilor investite in criptomonede.

Platforma Tradesilvania ofera o intrare rapida si in siguranta in ecosistemul de investitii crypto. Oferim o solutie eficienta de tranzactionare automata, suport in limba romana pe mai multe canale si o lista de 64 de criptomonede disponibile in portofelul electronic securizat.

Din punct de vedere operational, accesul in piata crypto permite companiilor sa efectueze operatiuni de incasare si plata utilizand criptomonede. Aceasta solutie este importanta pentru companiile de management si consultanta IT care doresc sa ofere servicii unor companii prezente in spatiul blockchain si Web3. Dinamica acestor tehnologii este in continua crestere, ele fiind adoptate, unori chiar stand la baza unor industrii complet noi printre care si Metaverse.

Platforma noastra pune la dispozitia companiilor IT o infrastructura suport pentru incasarea crypto si contabilizarea activelor digitale. Echipa noastra a dezvoltat o infrastructura specializata pentru a ajuta la dezvoltarea ecosistemului IT in directia blockchain si Web3 si pentru a accelera adoptia crypto la nivel local.

Infrastructura noastra crypto se adreseaza companiilor si institutiilor interesate de investitiile crypto dar si companiilor de consultanta IT care doresc o intrare eficienta si rapida intr-un ecosistem financiar tot mai important pe plan global.

Acceseaza pagina Crypto Business pentru mai multe detalii despre serviciul nostru pentru companii:https://tradesilvania.com/ro/business

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebare despre contul Crypto Business la adresa [email protected].