Știri Bitcoin & crypto - Anchorage sprijină tokenul DeFi, KEEP - Bitcoin.com oferă utilizatorilor BCH modalități de transfer crypto prin email - Companie blockchain cumpără 17K echipamente de minare de la Bitmain – 29-07-2020

Custodele de criptomonede Anchorage continuă să-și concentreze atenția pe finanțele descentralizate (DeFi) și-și anunță sprijinul pentru custodia token-ului rețelei Keep.

Știri Bitcoin & crypto - Anchorage sprijină tokenul DeFi, KEEP - Bitcoin.com oferă utilizatorilor BCH modalități de transfer crypto prin email - Companie blockchain cumpără 17K echipamente de minare de la Bitmain – 29-07-2020

Anchorage sprijină tokenul DeFi, KEEP

Custodele de criptomonede Anchorage continuă să-și concentreze atenția pe finanțele descentralizate (DeFi) și-și anunță sprijinul pentru custodia token-ului rețelei Keep.

Co-fondatorul și președintele Anchorage, Diogo Monica, a subliniat nevoia custozilor de a se adapta în continuare la noile trenduri din sfera crypto. „Complexitatea crescândă a DeFi începe să expună deficiențele custodiei depozitelor la rece (cold deposits) și a operațiunilor efectuate manual de către oameni. Platforma Anchorage a fost creată astfel încât să se adapteze la orice caz de utilizare blockchain, fără să expună activele clienților oricărui tip de risc adițional.”

Directorul executiv al Keep, Matt Luongo a declarat că firma este mândră de parteneriatul cu Anchorage, spunând că, „Cu așa parteneri de primă-clasă putem crea puntea ce aduce valoarea Bitcoin în ecosistemul DeFi.” (Sursa EN)

Bitcoin.com oferă utilizatorilor BCH modalități de transfer crypto prin email

Bitcoin.com a introdus un nou serviciu, ce permite utilizatorilor să transfere orice sumă de Bitcoin Cash (BCH) via email. Fondatorul Bitcoin.com, Roger Ver a declarat că în opinia sa, serviciul este unic, în sensul că taxele mari fac ca serviciile similare să fie nerealiste. Acesta a mai subliniat și faptul că serviciul este transfrontalier și că menține confidențialitatea utilizatorilor:

„Nu contează ce naționalitate au, în ce țară sunt rezidenți, sau orice altceva. Dacă au acces la email, au acces și la Bitcoin Cash. Bitcoin.com nu păstrează niciodată o copie a cheii private.”

Ca adaos, dacă destinatarul vizat nu revendică fondurile într-un interval de timp dat, monedele sunt transferate înapoi expeditorului:

„Păstrăm totuși o tranzacție semnată, pentru a rambursa BCH către expeditor, după scurgerea numărului de zile specificat. În acest fel, dacă destinatarul nu-și revendică Bitcoin Cash-ul, expeditorul îl primește automat înapoi.”

Întrucât guvernele lumii încearcă să exercite cât mai mult control asupra tranzacțiilor cu criptomonede, acest serviciu ar putea avea, în viitor, o bază substanțială de utilizatori. (Sursa EN)

Companie blockchain cumpără 17K echipamente de minare de la Bitmain

Furnizorul american de hosting, Core Scientific, a semnat un acord cu producătorul chinezesc de echipamente hardware pentru minare, Bitmain, pentru achiziționarea de echipamente de minare Bitcoin (BTC) de ultimă generație.

Core Scientific va achiziționa peste 17 000 de S19 Antminers de la Bitmain, în numele clienților săi și pentru folosul propriu, reprezentând cea mai mare cantitate de echipamente S19 achiziționate de o singură companie de blockchain hosting.

Kevin Turner, președinte și CEO al Core Scientific, și fost COO al Microsoft a declarat că, „Core Scientific a început testarea pentru primele ASIC primite și a observat o creștere a hash rate-ului existent, pentru obținerea a 110 TH/s ± 3%.”

Russell Cann, ofițer principal pentru servicii clienți în cadrul Core Scientific, a înțeles interesul crescut pentru creșterea hash rate-ului, prin intermediul operațiunilor de minare din America de Nord, și a explicat motivul:

„Punctul nostru de vedere este că interesul crescut și creșterea alocării de capital și investiții pot fi atribuite creșterii gradului de acceptare a activelor crypto și/sau digitale, drept clasă de activ de investiții, cât și caracteristicilor favorabile investițiilor pe teritoriul Americii de Nord; mai exact, mediul stabil geopolitic și legislativ, condițiile climatice potrivite și prezența a multiple surse de energie.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.