O firma blockchain dubleaza propagarea blocurilor Ethereum

Firma blockchain de dezvoltare a produselor Akomba Labs a efectuat o testare pe reteaua Ethereum care arata ca poate face propagarea blocurilor de doua ori mai rapida. Impreuna cu startup-ul blockchain BloXroute, Akomba Labs a condus testarea timp de doua saptamani masurand rezultatele rularii Retelei de Distribuire Blockchain (BDN) de la BloXroute pe reteaua Ethereum.

Astfel, s-a demonstrat ca prin aceasta metoda, performanta medie de propagare a blocurilor a fost imbunatatita in mod semnificativ, scazant de la 360 de milisecunde la 172 de milisecunde. Mai mult, s-a descoperit ca BDN ar avea potentialul de a prezenta o solutie pentru problemele de scalabilitate ale retelei Ethereum. (Sursa EN)

Guvernul elvetian face pasi spre eliminarea barierelor pentru tehnologia blockchain

Guvernul federal elvetian introduce in parlament un plan de a elimina obstacolele din calea inovatiei prin blockchain si tehnologie distribuita. Dupa o sedinta din 27 noiembrie, Consiliul Federal a adoptat o propunere de a imbunatati cadrul legislativ pentru noua tehnologie.

Departamentul federal pentru finante al Elvetiei a declarat ca scopul propunerii este de a “creste siguranta legislativa, elimina barierele pentru aplicatii bazate pe tehnologia registrului distribuit si reduce riscul de abuz”. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S