Știri blockchain & cripto - Binance Charity și Integro au strâns 1 milion $ pentru PPE - Festival de film sud-coreean realizat cu tehnologie blockchain - Controversă media asupra legăturilor RMIT blockchain cu un think-tank de dreapta – 16-09-2020

Binance Charity și fundația Integro au strâns 1 milion $ pentru a dona echipament individual de protecție pentru cei ce lucrează în prima linie...

Știri blockchain & cripto - Binance Charity și Integro au strâns 1 milion $ pentru PPE - Festival de film sud-coreean realizat cu tehnologie blockchain - Controversă media asupra legăturilor RMIT blockchain cu un think-tank de dreapta – 16-09-2020

Binance Charity și fundația Integro au strâns 1 milion $ pentru PPE

Binance Charity și fundația Integro au strâns 1 milion $ pentru a dona echipament individual de protecție pentru cei ce lucrează în prima linie.

Un total de 500 000 de măști KN-95 vor fi distribuite către lucrători din Amazon în Brazilia, Argentina, Chile, Mexic, Venezuela, Peru, Ghana, Nigeria, Africa de Sud, Insulele Bermude, Barbados, Sf. Lucia, Haiti, Bahamas, Republica Dominicană, populațiile Navajo, Rusia și Puerto Rico. Inițiativa este parte a campaniei Crypto Împotriva COVID.

Integro, fondată în Puerto Rico, în 2015 a adus 333 000 $ inițiativei, iar Binance Charity a venit cu dublul acestei sume; fundația a declarat că se așteaptă să mai primească și alte donații.

„Binance Charity este o organizație mondială la scară largă, ce se bazează pe donații în monede digitale. Suntem foarte recunoscători că Binance Charity a încheiat parteneriatul cu fundația Integro, pentru a-și concentra atenția asupra Puerto Rico și pentru a oferi sprijin pe durata pandemiei de COVID-19. Scopul nostru este acela de a continua să aducem mai multe donații către Insulele Caraibe.”  (Sursa EN)

Festival de film sud-coreean realizat cu tehnologie blockchain

Un festival de film, găzduit de Academia de Film Gyeonggi și-a anunțat parteneriatul cu MovieBloc, o platformă blockchain de distribuție media.

Conform Fn News, publicul festivalului va putea evalua fiecare film în timp real, în schimbul a nenumărați tokeni. Participanții vor putea contribui și în alte moduri, precum furnizarea de subtitrări în limbi străine pentru diferite filme, în schimbul unor recompense adiționale bazate pe tokeni.

Festivalul online, creat ca răspuns la pandemia de COVID-19 ar putea fi primul de acest fel și ar putea crea un precedent pentru viitoarele festivaluri din epoca post-pandemie. CEO-ul MovieBloc, Kang Yeon-kyung, a spus că speră că acest nou model „va putea coexista cu festivaluri de film pe plan intern și internațional și cu industria de film.” (Sursa EN)

Controversă media asupra legăturilor RMIT blockchain cu un think-tank de dreapta

Asocierea Hub-ului pentru Inovare Blockchain RMIT, cu influentul think-tank de dreapta, Institutul Afacerilor Publice (IPA) a fost criticată într-o știre de 1200 de cuvinte din cadrul Guardian Australia și de către alți membri ai staff-ului.

Hub-ul a primit 6 milioane $ din partea universității RMIT din Melbourne și pretinde a fi „primul centru de cercetare din lume” în ceea ce privește științele sociale ale blockchain-ului. Cu toate acestea, o treime din staff-ul de cercetare blockchain al universității, inclusiv codirectorii Jason Potts și Christopher Berg sunt fie actuali, fie foști colegi ai IPA, un think tank controversat, care susține politicile unei piețe libere, liberale.

Știrea a citat un membru anonim din staff-ul RMIT, care spunea că legătura cu IPA e o problemă „de profundă îngrijorare pentru o comunitate academică ce prețuiește independența și transparența.”

„Având în vedere finanțarea generoasă implicată în cercetarea blockchain, universitatea trebuie să se asigure că cercetarea nu are alte scopuri și că fondurile sunt folosite în mod corespunzător.”

Un alt membru al staff-ului a declarat că există puține informații în interiorul universității, cu privire la activitățile hub-ului, la finanțarea acestuia și legăturile sale cu IPA. „Este o mutare iresponsabilă, care sugerează că se întâmplă ceva foarte greșit în interiorul universității. Personalul merită răspunsuri.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.