Știri blockchain & cripto-ING, Rolls Royce și Multi.io se alătură Alianței pentru Educație Blockchain-Huobi alianță globală DeFi pentru a uni estul cu vestul - Paris Hilton a desenat o pisică ce s-a vândut pentru ETH în valoare de 17 000 $-01-10-2020

Ashlie Meredith, directoarea departamentului pentru educație al MouseBelt Blockchain Accelerator a declarat că noii membri includ compania producătoare de ...

Știri blockchain & cripto-ING, Rolls Royce și Multi.io se alătură Alianței pentru Educație Blockchain-Huobi alianță globală DeFi pentru a uni estul cu vestul - Paris Hilton a desenat o pisică ce s-a vândut pentru ETH în valoare de 17 000 $-01-10-2020

ING, Rolls Royce și Multi.io se alătură Alianței pentru Educație Blockchain

Alianța pentru Educație Blockchain, lansată de acceleratorul blockchain MouseBelt a mai câștigat câțiva membri notabili.

Ashlie Meredith, directoarea departamentului pentru educație al MouseBelt Blockchain Accelerator a declarat că noii membri includ compania producătoare de bere, Anheuser-Busch InBev, banca olandeză ING, exchange-ul de criptomonede, Multi.io și compania de automobile de lux, Rolls Royce. Adaosul acestor companii duce numărul total de membri ai asociației, la 26.

Conform MouseBelt, aceste companii au utilizat tehnologia blockchain de cel puțin cinci ani. Asociația pentru Educație Blockchain a fost implicată într-o conferință ce a durat trei zile, timp în care a transmis non-stop pentru studenți din peste 20 de universități, care încă învățau de acasă și nu puteau merge la cursuri.

Compania a declarat că va conecta la proiectele aferente studenți, cercetători și protocoale blockchain, prin intermediul Alianței pentru Educație Blockchain. Alianța are ca scop sprijinirea educației „pentru a se asigura că studenții dobândesc competențele, conexiunile și cunoștințele necesare pentru a contribui la ecosistemul blockchain.”

„În aceste vremuri, în care mulți studenți nu se vor întoarce în campus, creșterea oportunităților pentru experiențe educaționale, joburi și internship-uri este de maximă importanță.”  (Sursa EN)

Huobi lansează alianță globală DeFi pentru a uni estul cu vestul

Huobi DeFi Labs au lansat o alianță globală DeFi, care va trebui să stabilească standarde universale pentru protocoale din spațiul DeFi și să îmbunătățească comunicarea în cadrul ecosistemului DeFi. Alianța va conduce de asemenea cercetările pentru noi protocoale DeFi, pentru a ajuta la evitarea viitoarelor crize în cadrul comunității. Membrii inaugurali ai alianței sunt MakerDAO (MKR), Compound (COM), NEST (NEST) și dYdX (dYdX).

În cadrul unui interviu, șeful departamentului pentru investiții al Huobi, Sharlyn Wu, a declarat că „trebuie să fim parteneri cu întregul ecosistem, dar dorim să lucrăm cu cele mai bune proiecte și să ne asigurăm că utilizatorii noștri au acces la ele.”

Wu mai declară faptul că alianța speră să reunească spațiul fragmentat cripto și să reducă decalajul cultural dintre est și vest:

„Credem cu tărie că există un grad de izolare între exchange-urile centralizate și instituțiile financiare din comunitatea globală și vrem să reducem acest decalaj. Același lucru este valabil și pentru uriașele diferențe culturale dintre est și vest și considerăm că este parte din responsabilitatea noastră să aducem împreună estul și vestul, într-o comunitate.”  (Sursa EN)

Paris Hilton a desenat o pisică ce s-a vândut pentru ETH în valoare de 17 000 $

Personalitate mass-media și femeie de afaceri, Paris Hilton a anunțat că a scos cu succes la licitație un portret digital al pisicii sale, Munchkin, pentru 40 ETH – adică o valoare de aproximativ 17 000 $. Vânzarea s-a ținut prin intermediul unei platforme de licitații, bazată pe Ethereum.

Conform unui tweet postat de către Hilton, banii strânși din licitația organizată pentru portret vor merge la trei organizații caritabile din SUA și anume, The LA Food Bank, Meals on Wheels și BB4Homeless.

Câștigătorul anonim al licitației organizate de Paris Hilton, cunoscut doar ca „Adirolls” a mai achiziționat de asemenea opere de artă realizate de fondatorul Bitcoin.com, Roger Ver și de către cercetătorul Ethereum Foundation, Vlad Zamfir. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.