Știri blockchain & crypto-Cypherium primește propriul emoji pe Twitter-Guvernul sud-coreean promite să aducă votul blockchain în casele oamenilor-Serviciul blockchain cloud al Huawei a făcut prima actualizare majoră din ultimii doi ani–19-10-2020

Cypherium, o companie blockchain implicată în inițiativa BSN și-a lansat propriul emoji pe Twitter. Compania blockchain cu sediul în New York a făcut anunțul în cadrul ...

Știri blockchain & crypto-Cypherium primește propriul emoji pe Twitter-Guvernul sud-coreean promite să aducă votul blockchain în casele oamenilor-Serviciul blockchain cloud al Huawei a făcut prima actualizare majoră din ultimii doi ani–19-10-2020

Partenerul blockchain al Chinei, Cypherium primește propriul emoji pe Twitter

Cypherium, o companie blockchain implicată în inițiativa BSN și-a lansat propriul emoji pe Twitter. Compania blockchain cu sediul în New York a făcut anunțul în cadrul unui tweet, adăugând faptul că noul emoji vine în întâmpinarea vânzării publice de tokeni a Cypherium.

Prin urmare, toate tag-urile #Cypherium și #CPH din postările de pe Twitter vor primi în mod automat logo-ul Cypherium, similar cu logo-urile Bitcoin.

Noul emoji al Cypherium vine odată cu viitoarea vânzare de tokeni. După cum a mai anunțat, compania intenționează să vândă un total de 300 de milioane de tokeni CPH, în cadrul a două runde. În prima rundă, Cypherium plănuiește să vândă 200 milioane de tokeni, la prețul de 0.25$ per CPH. Restul de 100 de milioane de tokeni vor fi disponibili pentru un preț de 0.28 $ per CPH.

Cypherium este a patra criptomonedă care primește un emoji Twitter, după Bitcoin (BTC), Crypto.com Coin (CRO) și Binance Coin (BNB). (Sursa EN)

Guvernul sud-coreean promite să aducă votul blockchain în casele oamenilor

Frenezia blockchain din Coreea de Sud a ajuns acum în sectorul de locuințe, guvernul național promițând o finanțare de 1.27 milioane $ pentru o platformă bazată pe blockchain, ce vizează rezidenții apartamentelor din întreaga țară.

Conform ZDNet Korea, ministerul cercetării din Coreea de Sud, sau ICT, a selectat o companie locală, Ksign, pentru a dezvolta o platformă fără contact, ce va permite rezidenților să se implice în votare electronică, administrarea locurilor de parcare și alte măsuri de guvernare ce privesc locuințele.

Platforma va folosi de asemenea la menținerea distanțării sociale. Creatorul proiectului a declarat că se așteaptă ca acesta să „mențină sănătatea publică în spațiile de locuit.”

Keo Ja-in, vicepreședinte al Ksign a comentat despre viitoarea platformă, că:

„Dezvoltăm un DID ce poate fi aplicat ecosistemului de tokeni, prin controlarea informațiilor personale și prin verificarea identității. Țelul este de asemenea, de a crea un ecosistem de tokeni care să poată fi utilizat în orice magazin.” (Sursa EN)

Serviciul blockchain cloud al Huawei a făcut primul update major din ultimii doi ani

Huawei a anunțat un update pentru serviciul său cloud, bazat pe blockchain, cunoscut și ca Blockchain Service 2.0, sau BSC 2.0. Se pare că viitoarea îmbunătățire a platformei va servi drept primul update major, din 2018 și până în prezent.

Conform lui Fangming Hong, președintele Huawei Cloud China și altor membri ai echipei de management a Huawei, principalul scop al upgrade-ului este de a scala proiectul, pentru aplicații comerciale.

Platforma nouă și îmbunătățită va îndeplini cerințele de performanță, de 50 000 de tranzacții pe secundă (TPS), în cadrul mediului comercial. Prin comparație, Bitcoin blockchain ajunge în medie la 5 TPS, în timp ce Ethereum ajunge la dublul acestui număr.

Hong a declarat că BCS a fost într-o continuă dezvoltare, în colaborare cu aproximativ 100 de parteneri din toată țara, încă din 2018.

Xu a declarat că, până în prezent, Huawei Cloud Blockchain a lansat mai mult de 70 de proiecte, în șapte domenii, ce includ finanțele, logistica, afacerile guvernamentale, producția, tratamentele medicale, energia și copyright-ul digital. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.