Știri blockchain & crypto - Fondatorul Celsius îi face cadou soției 15 milioane de tokeni CEL - ConsenSys colaborează cu Banque de France euro digital - Fostul șef al departamentului de reglementare al NYSE job crypto la Andreessen Horowitz–23-12-2020

Fondatorul rețelei de plăți crypto, Celsius i-a făcut cadou soției sale o mare parte din ...

Știri blockchain & crypto - Fondatorul Celsius îi face cadou soției 15 milioane de tokeni CEL - ConsenSys colaborează cu Banque de France euro digital - Fostul șef al departamentului de reglementare al NYSE job crypto la Andreessen Horowitz–23-12-2020

Fondatorul rețelei Celsius îi face cadou soției 15 milioane de tokeni CEL

Fondatorul rețelei de plăți crypto, Celsius i-a făcut cadou soției sale o mare parte din rezerva de tokeni, reducându-și stake-ul enorm prin aceasta.

CEO-ul Celsius, Alex Mashinsky i-a făcut cadou soției sale, Krissy, 15 milioane de tokeni CEL, cu ocazia zilei sale de naștere, tokeni ce valorează aproximativ 20 milioane $.

„I-am oferit soției mele un cadou foarte special, și anume 15 milioane de tokeni CEL, cu ocazia zilei sale de naștere. A trecut prin toate cu mine și m-a susținut MEREU, chiar și când am făcut greșeli stupide. Te iubesc Krissy și nu aș fi putut face toate acestea fără tine.”

Mișcarea pare puțin neobișnuită, întrucât, conform legislației privind căsătoriile (cu excepția cazului când există un contract prenupțial) aceasta are dreptul oricum, la jumătate din activele lui Mashinsky. Krissy Mashinsky conduce o companie numită USA Strong, care utilizează tehnologia blockchain pentru a asigura veridicitatea produselor fabricate în SUA.

Celsius, care a finalizat cu succes o ofertă inițială de monede, în martie 2018, evaluată la 50 milioane $, deține o aplicație mobilă ce permite utilizatorilor să acumuleze dobândă din stablecoins și câteva tipuri de criptomonede.

Platforma împrumută de la o serie de clienți și oferă împrumuturi crypto, susținute de garanții reale, către clienții instituționali, în timp ce colectează diferența din dobândă. 80% din profitul generat este plătit membrilor și comunității, în timp ce restul de 20% merg către Celsius. (Sursa EN)

ConsenSys colaborează cu Banque de France pentru euro digital

Compania ce se ocupă cu software-ul Ethereum a încheiat cel de-al șaselea său contract pentru un proiect de CBDC. Pe 28 octombrie, organizația blockchain a anunțat că va colabora cu Société Générale Forge, pentru a experimenta cu euro digital.

Société Générale Forge este platforma piețelor de capital digitale, a importantului grup de servicii financiare, Société Générale Group. SG Forge a fost implicată în emiterea unei obligațiuni în valoare de 100 de milioane de euro, ca token de securitate în rețeaua blockchain Ethereum, în primăvara anului 2019.

Pe lângă Accenture, Euroclear, HSBC și alții, SG Forge este unul dintre partenerii cheie selectați de către Banque de France, pentru muncă experimentală în cadrul dezvoltării de CBDC. Banque de France, Societe Generale SFH și SG Forge au emis o obligațiune tokenizată de 40 milioane de euro, cu utilizarea CBDC.

Ca parte a activității sale cu SG Forge, ConsenSys va oferi tehnologia și experiența sa, pentru experimente comune, cu emiterea și gestionarea CBDC, livrare versus plată și interoperabilitate cross-ledger. (Sursa EN)

Fostul șef al departamentului de reglementare al NYSE acceptă job crypto la Andreessen Horowitz

Un director executiv de la cea mai mare bursă de valori se mută în industria crypto.

Anthony Albanese, un fost director de reglementare al Bursei din New York, părăsește poziția pe care o ocupă, pentru a se alătura Andreessen Horowitz, o importantă companie de capital de risc, axată pe investiții în crypto și dezvoltare blockchain.

Un purtător de cuvânt al Adreessen Horowitz a declarat pentru The Wall Street Journal, că Albanese va părăsi NYSE, pentru a-și prelua noul rol. În această nouă poziție, Albanese se va axa pe crearea strategiilor de reglementare ale companiei, pentru proiecte crypto și pe cooperare cu legislatorii. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.