Știri blockchain & crypto - Kate Winslet va juca într-un film despre OneCoin - Fanii au votat cu tokeni și au ales echipa câștigătoare – 21-12-2020

Chiar dacă schema Ponzi a celor de la OneCoin își croiește drum prin tribunale, un film despre ...

Știri blockchain & crypto - Kate Winslet va juca într-un film despre OneCoin - Fanii au votat cu tokeni și au ales echipa câștigătoare – 21-12-2020

Kate Winslet va juca într-un film despre OneCoin

Chiar dacă schema Ponzi a celor de la OneCoin își croiește drum prin tribunale, un film despre aceasta este în plin proces de filmare, având în rolul principal un star din filmul Titanic.

Conform Deadline, Kate Winslet a semnat pentru producția și apariția în filmul Fake!, un film bazat pe o carte nepublicată a lui Jen McAdam și Douglas Thompson. McAdam, una din victimele schemei OneCoin va fi unul dintre producătorii acestei pelicule.

Fake! va fi scris și regizat de către Scott Z. Burns, care a regizat și The Report, o dramă politică bazată pe un raport al CIA despre tortura de după 9/11 și care a scris și scenariul pentru filmul Contagion, care a avut-o de asemenea ca protagonistă pe Winslet.

OneCoin a fost fondată în 2014, de către Ruja Ignatova, în Bulgaria. OneCoin a urmat structura tipică de schemă de marketing pe mai multe niveluri, dar care implica criptomonede. Promitea că OneCoin va fi noul Bitcoin, deși nu era susținută de vreun blockchain, sau vreo rețea. În ciuda numeroaselor avertismente din partea celor din industria crypto și a agențiilor guvernamentale, OneCoin a continuat să fie populară, adoptând o mentalitate de „voi vs. noi.”

McAdam, care a înființat un grup de suport pentru victimele OneCoin a declarat că atât ea, cât și prieteni de-ai ei și membri ai familiei au investit și au pierdut peste 250 000 de euro, înainte să-și dea seama în cele din urmă, că serverul OneCoin nu era un blockchain și nu putea crea criptomonede. (Sursa EN)

Fanii au votat cu tokeni și au ales echipa câștigătoare

O echipă de fotbal din Cipru a câștigat în fața rivalilor, după ce a permis fanilor săi să utilizeze tehnologia blockchain și tokeni, pentru a vota echipa de start și așezarea în teren, ducând implicarea fanilor la un nou nivel.

Apollon FC, a câștigat un meci amical împotriva rivalilor Aris Limassol, utilizând tokeni pentru fani, pe platforma Socios.com. Apollon a câștigat cu scorul de 6-0.

În Socios, fanii echipei Apollon, care au achiziționat tokenii pentru fani, APL au avut oportunitatea să voteze, într-o serie de sondaje. Acestea au determinat așezarea echipei pe teren și selectarea jucătorilor atacanți. Fanii au ales o formație 4-2-3-1, ceea ce înseamnă că și-au dorit patru jucători în defensivă, doi mijlocași defensivi, trei mijlocași ofensivi și un atacant. Trei din cei patru jucători votați de către fani, au marcat în timpul meciului.

CEO-ul Socios.com, Alexandre Dreyfus a numit aceasta o zi istorică și s-a declarat mândru de nivelul de interacțiune dintre fanii și oficialii Apollon FC:

„Astăzi, Socios.com și Apollon FC au făcut istorie. Meciul amical împotriva Aris Limassol a fost primul meci din istorie alimentat de blockchain, în care fanii au ales formația și jucătorii. Sunt foarte mândru că am putut oferi acest nivel de implicare pentru partenerii noștri, Apollon FC, și pentru fanii care au votat formația câștigătoare.”

Conform Socios, APL a crescut cu 13% în timpul meciului și se pare că Apollon va lăsa în continuare fanii să decidă anumite aspecte legate de echipă. Antrenorul principal al Apollon, Soforonis Avgousti a spus:

„Ca și club, vrem să avem o conexiune cu fanii noștri și să îi reprezentăm în cel mai bun mod posibil… le vom da fanilor noștri șansa să mă ajute pe mine și pe restul echipei, cu selecția și sperăm că vor aprecia faptul că apreciem opinia lor.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.