Știri blockchain & crypto-KuCoin se apropie de o revenire-Gigant bancar chinezesc retrage obligațiuni blockchain în valoare de 3 miliarde $-Guvernul australian înglobează blockchain cu o rețea de funcționari publici – 20-01-2021

În cel mai recent pas făcut către revenirea completă de după hack-ul devastator din luna septembrie, exchange-ul crypto KuCoin a anunțat în cadrul unei postări pe blog, că ...

Știri blockchain & crypto-KuCoin se apropie de o revenire-Gigant bancar chinezesc retrage obligațiuni blockchain în valoare de 3 miliarde $-Guvernul australian înglobează blockchain cu o rețea de funcționari publici – 20-01-2021

KuCoin se apropie de o revenire după ce a reluat retragerile și depozitările

În cel mai recent pas făcut către revenirea completă de după hack-ul devastator din luna septembrie, exchange-ul crypto KuCoin a anunțat în cadrul unei postări pe blog, că a „reluat serviciile de depozitare și retragere, pentru toți tokenii.”

Anunțul vine după o redeschidere parțială, ce a avut loc în luna octombrie, când utilizatorii își puteau muta BTC, ETH și USDT în afara exchange-ului. Acest ultim pas reia retragerile și depozitările pentru toate monedele și pentru toți tokenii, deși unii dintre tokeni ar putea avea impuse limite la retragere, din cauza a ceea ce exchange-ul a numit, „proceduri judiciare în desfășurare.”

Redeschiderea este un pas promițător spre normalitate, după un atac devastator din luna septembrie. Inițial, exchange-ul a declarat că pierderile au fost de aproximativ 150 milioane $, dar compania de analiză crypto, Chainalysis a considerat cifra ca fiind mai aproape de suma de 275 milioane $.

Hack-ul a declanșat un val de reacții în lumea crypto, multiple proiecte alegând să își blocheze tokenii, să îi recupereze de la hackeri, sau chiar să inițieze hard forks, pentru a ajuta exchange-ul să recupereze fondurile utilizatorilor.

Până la 1 octombrie, exchange-ul a afirmat că a identificat atacatorul și a recuperat aproximativ 200 milioane $ din fondurile furate. (Sursa EN)

Gigant bancar chinezesc retrage obligațiuni blockchain în valoare de 3 miliarde $, de la listare

Obligațiunile blockchain în valoare de 3 miliarde $ ale China Construction Bank au fost retrase, după o întârziere inițială.

Fusang Exchange, un exchange de criptomonede din Malaezia, care trebuia să fie responsabil pentru listarea obligațiunilor a declarat că acestea au fost retrase, la cererea emitentului.

Conform Reuters, filiala CCB din Labuan, a informat exchange-ul Fusang, că nu va continua emiterea de obligațiuni.

Obligațiunile bazate pe blockchain trebuiau să fie emise de către Longbond Ltd., o platformă proiectată cu scopul special de a emite obligațiuni digitale și de a depozita încasările la CCB din Labuan.

Pe 13 noiembrie, ziua în care obligațiunile ajunseseră la termenul de tranzacționare, exchange-ul Fusang a anunțat în mod oficial că obligațiunile în valoare de 3 miliarde $ au fost amânate, la „cererea emitentului.”Conform celui mai recent raport, exchange-ul Fusang a primit o scrisoare de la CCB Labuan, din partea Longbond, care amâna listarea. (Sursa EN)

Guvernul australian înglobează blockchain cu un nou test și cu o rețea de funcționari publici

Guvernul australian testează utilizarea tehnologiei blockchain pentru schimbul interguvernamental de documente, cu Singapore, în cadrul celei mai recente acțiuni, dintr-o serie de eforturi pro-blockchain.

Aceasta vine ca urmare a stabilirii unei noi rețele, care promovează blockchain, pentru funcționarii publici.

Pe 23 noiembrie, Poliția de Frontieră din Australia a lansat un test comercial blockchain, în colaborare cu Vama din Singapore și Autoritatea pentru Dezvoltare Media Infocomm din Singapore, pentru testarea sistemelor de verificare digitală. Comisarul Michael Outram, de la Poliția de Frontieră din Australia a explicat că testul va ajuta la digitalizarea comerțului și cu conformitatea registrelor, adăugând că:

„Inițiativa va încorpora atât comerțul informatizat și securizat, cât și schimbul digital de informații comerciale, ca parte a viitoarei arhitecturi a unui ghișeu unic.”

Poliția de Frontieră va transmite constatările sale din acest proiect, către Supply Chain Working Group. Programul pilot este parte a National Blockchain Roadmap, condus de Chloe White, de la Departamentul de Industrie, Știință, Energie și Resurse. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.