Știri blockchain & crypto - Platforma blockchain pentru previziuni Augur lansează V2 - Soramitsu începe testarea monedelor digitale „White Tiger” - Incognito lansează funcție de confidențialitate pentru Kyber – 29-11-2020

Compania Augur declară că utilizatorii criptomonedelor lor, REP vor trebui să-și mute tokenii odată ce noua versiune a platformei este disponibilă.

Știri blockchain & crypto - Platforma blockchain pentru previziuni Augur lansează V2 - Soramitsu începe testarea monedelor digitale „White Tiger” - Incognito lansează funcție de confidențialitate pentru Kyber – 29-11-2020

Platforma blockchain pentru previziuni Augur lansează V2

Compania Augur declară că utilizatorii criptomonedelor lor, REP vor trebui să-și mute tokenii odată ce noua versiune a platformei este disponibilă. Conform anunțului publicat pe site-ul platformei, Augur2 va fi lansată odată cu mainnet-ul Ethereum (ETH), ceea ce înseamnă că posesorii de tokeni REP trebuie să își mute manual monedele pe versiunea nouă, REPv2. Augur a declarat că actualii tokeni vor fi redenumiți „REPv1” pentru a reduce confuzia.

În plus, compania a mai susținut că lansarea Augur v2 va presupune ca toți deținătorii REP token să participe la orice forking, în caz că ar avea loc. Cei ce nu o fac în termen de 60 de zile nu își vor mai putea folosi participațiile „niciodată pentru a lua parte la viitoarele forkings ale Augur.”

Token-ul nativ al platformei, REP – acum REPv1 – se clasează pe locul 44 după capitalul de piață, și este tranzacționat la valoarea de 16.77 $. (Sursa EN)

Soramitsu începe testarea monedelor digitale „White Tiger”

Compania blockchain japoneză, Soramitsu a anunțat că va începe testarea unei noi monede digitale locale, pentru retaileri. Aceasta va începe testarea pentru „White Tiger”, o monedă digitală folosită în rețeaua blockchain Hyperledger Iroha. Activul digital va fi testat în interiorul cantinelor și magazinelor din cadrul Universității Aizu, din prefectura Fukushima, la 300 km N de Tokyo, după care va fi utilizat gradual și în alte locații în afara campusului.

Introducerea White Tiger este parte a unei campanii smart city, inițiată de oficialități publice și companii private din orașul Aizu-Wakamatsu. Magazinele participante vor putea să primească plăți digitale de la aproximativ 120 000 de rezidenți din zonă, prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone, sau cu carduri de credit. (Sursa EN)

Incognito lansează funcție de confidențialitate pentru Kyber

Compania blockchain bazată pe confidențialitate, Incognito, a lansat Kyber Privacy (pKyber), o funcție de confidențialitate pentru finanțe descentralizate, în cadrul Kyber Network, pentru ca utilizatorii ambelor părți să poată efectua tranzacții sub anonimat.

Tehnologia open-source a Incognito, conferă anonimitate protocoalelor bazate pe contracte smart, înlesnind ca orice aplicație descentralizată  bazată pe Ethereum, să poată integra pKyber.

Compania susține că mediul DeFi se confruntă tot mai frecvent cu îngrijorări în ceea ce privește confidențialitatea, din partea utilizatorilor crypto experimentați și a investitorilor tradiționali, ce doresc să exploreze „o nouă economie”.  În cadrul integrării, Incognito va oferi utilizatorilor opțiunea de a-și ascunde activitatea de ledger-ul public al Ethereum.

CEO-ul Incognito, Andrey Bugaevski a explicat care este motivația din spatele dezvoltării unei funcții de confidențialitate DeFi:

„În finanțe descentralizate, cuvântul scos în evidență este finanțe. Acestea sunt fie banii cuiva, fie salariul cuiva, sau economiile cuiva. Și după aceea ne întrebăm, de ce situația soldului trebuie să fie publică și vizibilă de către oricine are acces la internet? Când ne întrebăm dacă informațiile despre finanțele personale ar trebui să fie confidențiale – răspunsul este că da, cu siguranță ar trebui. DeFi sunt în expansiune, iar cererea pentru confidențialitate în acest domeniu crește și ea în consecință. Credem că confidențialitatea va duce la o și mai mare adoptare a proiectelor DeFi.”

Pentru a aplica Kyber Privacy, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Incognito din magazinul Google Play, sau iOS App Store, după care să o activeze și să înceapă să efectueze tranzacții cu tokeni ERC-20 sau Ether (ETH) anonimi.   (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.