Știri blockchain & crypto - Ramura de consultanță a LG se alătură validatorilor mainnet ai KardiaChain - Wolfram Alpha încheie parteneriat cu Cardano pentru crearea de oracole avangardiste – 29-01-2021

LG CNS și ramura de IT și consultanță a LG Corporation au încheiat un parteneriat cu KardiaChain, pentru a acționa în calitate de ...

Știri blockchain & crypto - Ramura de consultanță a LG se alătură validatorilor mainnet ai KardiaChain - Wolfram Alpha încheie parteneriat cu Cardano pentru crearea de oracole avangardiste – 29-01-2021

Ramura de consultanță a LG se alătură validatorilor mainnet ai KardiaChain

O filială a conglomeratului LG va participa la lansarea mainnet a unui proiect blockchain hibrid, din Vietnam, KardiaChain.

LG CNS și ramura de IT și consultanță a LG Corporation au încheiat un parteneriat cu KardiaChain, pentru a acționa în calitate de validatori, pentru lansarea viitorului mainnet, programat pentru sfârșitul lunii decembrie.

Conform unui anunț, KardiaChain va lucra împreună cu LG CNS și pentru a combina propriul blockchain, cu protocolul blockchain al LG CNS, cunoscut drept Monachain. Lansat în 2018, Monachain este conceput pentru a furniza autentificare digitală, bazată pe blockchain și management al lanțului de aprovizionare.

Ca atare, KardiaChain și LG CNS intenționează să coopereze în cadrul mai multor aplicații, în ceea ce privește identitatea descentralizată, precum și tehnologia smart city. LG CNS va susține de asemenea pe cei de la KardiaChain, odată ce va intra pe piața din Coreea de Sud, în anul 2021.

Tri Pham, CEO și co-fondator al KardiaChain declară că misiunea companiei este să furnizeze un blockchain accesibil, pentru milioane de utilizatori. Conform lui Pham, KardiaChain este „primul blockchain interoperabil, lansat în Asia de S-E.” (Sursa EN)

Wolfram Alpha încheie parteneriat cu Cardano pentru crearea de oracole avangardiste

Wolfram Alpha, un important motor de cunoștințe computaționale, ce furnizează tehnologie pentru servicii importante, precum asistentul Siri, al celor de la Apple integrează date din rețeaua blockchain Cardano.

Conform unui anunț, Wolfram Blockchain Labs, sau WBL – o subsidiară a Wolfram Research – a încheiat un parteneriat cu compania IOHK, fondată de către Charles Hoskinson.

Ca parte a parteneriatului, WBL va integra datele din rețeaua blockchain Cardano, în Wolfram Alpha, permițând programatorilor să integreze date externe, în cadrul smart contracts din Cardano. Noul parteneriat va lucra în special la așa-zisele „oracole avangardiste”, despre care compania crede că sunt o componentă necesară, pentru crearea de smart contracts la nivel avansat.

Conform anunțului, WBL și IOHK vor testa funcționalitate în 2021, cu planul de a trece la integrare după un an.

Tehnologia și bazele de cunoștințele computaționale ale Wolfram au fost inițial integrate în cadrul unor platforme blockchain importante, inclusiv în cadrul rețelei blockchain Bitcoin și al rețelei Ethereum. Alte platforme integrate includ cadrul blockchain al ARK și Bloxberg, o importantă inițiativă blockchain condusă de către Max Plank Society.

În plus, IOHK va lucra îndeaproape cu WBL, la dezvoltarea de aplicații bazate pe smart contracts, ca parte a unei misiuni extinse de a permite comerțul bazat pe blockchain și transformarea modelelor de afaceri. În urma parteneriatului, WBO plănuiește de asemenea, să includă o parte specifică din conținutul Cardano în materialul său, permițând dezvoltatorilor să înțeleagă care este cea mai bună modalitate de utilizare a oracolelor și instrumentelor Wolfram, pentru Cardano.

Wolfram Alpha este un instrument de procesare a limbajului natural și un furnizor pentru asistenții inteligenți, Siri și Alexa. Dezvoltat de către Wolfram Research, Wolfram Alpha se comportă ca un așa-zis „motor de răspuns”, oferind răspunsuri la întrebări concrete, calculându-le direct, din date structurate. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.