Știri blockchain $ crypto - Spital din Cipru stochează rezultatele testelor COVID-19 în blockchain - Investiția Tether de 10 milioane $ nu va schimba misiunea Celsius - FC Barcelona a vândut 1.3 milioane de tokeni în mai puțin de două ore – 30-07-2020

Rețeaua blockchain VeChain a anunțat pe Twitter că platforma sa blockchain de management al datelor medicale, creată în parteneriat cu firma de soluții digitale pentru servicii medicale I-Dante este funcțională, și va stoca rezultate pentru testele COVID-19.

Știri blockchain $ crypto - Spital din Cipru stochează rezultatele testelor COVID-19 în blockchain - Investiția Tether de 10 milioane $ nu va schimba misiunea Celsius - FC Barcelona a vândut 1.3 milioane de tokeni în mai puțin de două ore – 30-07-2020

Spital din Cipru stochează rezultatele testelor COVID-19 în blockchain

Rețeaua blockchain VeChain a anunțat pe Twitter că platforma sa blockchain de management al datelor medicale, creată în parteneriat cu firma de soluții digitale pentru servicii medicale I-Dante este funcțională, și va stoca rezultate pentru testele COVID-19.  Platforma, denumită E-NewHealthLife a fost implementată în Spitalul Mediteraneean din Cipru.

Cetățenii ciprioți care vor merge la laboratorul COVID-19 al spitalului, pentru teste de anticorpi și diagnostic în timp real, vor avea fișele medicale și rezultatele testelor stocate în blockchain. Registrele vor fi criptate, hashed, și încărcate în rețeaua blockchain VeChainThor. De asemenea, rezultatele vor mai fi disponibile și în aplicația E-HCert.

Aplicația E-HCert arată invariabil rezultatele testelor și permite utilizatorilor controlul deplin asupra datelor și fișelor lor medicale. Odată testul efectuat, oamenii își pot accesa rezultatele prin intermediul aplicației. Aceasta mai poate fi folosită și pentru a dovedi starea de sănătate a persoanei în cauză. Prin intermediul registrelor E-HCert, cetățenii ciprioți respectă reglementările sanitare și carantina locală, astfel încât să poată să se întoarcă la serviciu, să zboare în afara țării și să obțină autorizații pentru alte activități.   (Sursa EN)

Investiția Tether de 10 milioane $ nu va schimba misiunea Celsius

Tether face o investiție de 10 milioane $ în capitalul platformei de creditare crypto, Celsius Network (CEL) la o evaluare de 120 milioane $. Compania strânge un total de 30 milioane $ în capitaluri proprii, ceea ce îi va crește evaluarea la 150 milioane $.

CEO-ul Celsius, Alex Mashinsky a declarat că firma a continuat aplicarea politicii sale de a nu strânge fonduri din capitaluri de risc. Totodată, acesta a mai precizat că acțiunile vândute în această rundă nu presupun și drepturi de vot. Aceasta asigură faptul că investitorii nu vor putea forța compania să-și schimbe misiunea principală, de a împărți 80% din profituri cu comunitatea.

Mashinsky nu consideră Tether ca pe un investitor toxic. În opinia sa, piața este cel mai bun judecător, iar după toate procesele în care a fost implicată compania, capitalizarea de piață pentru USTD a crescut de nouă ori: „Dacă priviți la nivelul de tokenizare la momentul intentării proceselor și la cel de acum, veți vedea că a crescut de nouă ori. Înainte era 1 miliard $, iar acum este de 9 miliarde $. Dacă existau dubii cu privire la încrederea în Tether, nimeni nu ar mai fi investit.”  (Sursa EN)

FC Barcelona a vândut tokeni de 1.3 milioane $ în mai puțin de două ore

FC Barcelona a vândut primii săi tokeni, FC Barcelona Fan Tokens (BAR), prin platformele sportive de tokeni, Chillz.net și Socios.com. Vânzarea în valoare de 1.3 milioane $ s-a desfășurat în mai puțin de două ore, iar la apogeul său s-au vândut tokeni în valoare de 777 000 $ în mai puțin de 2 minute.

CEO-ul Chillz și Socios, Alexandre Dreyfus a declarat că la vânzarea de tokeni au participat mai mult de 4000 de fani din 106 țări. Cumpărătorii de top au fost din țări precum Turcia, Polonia, Japonia, Franța, Spania, UK și Italia.

FC Barcelona a declarat că tokenii BAR au fost creați cu scopul de a interacționa mai mult cu fanii echipei. Posesorii acestor tokeni pot lua parte la sondaje în cadrul comunității, pot câștiga premii unice, și pot avea șansa de a se întâlni cu jucătorii înainte de meciuri.

Vânzarea a marcat lansarea token-ului BAR, iar conform FC Barcelona, au fost puși la dispoziție 600 000  de tokeni, la un preț de 2 euro bucata.    (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.