Știri blockchain & crypto - Unii critici spun că Ethereum nu este pregătită pentru DeFi - Fondatorul Neo este de părere că frenezia din jurul DeFi este abia la început – 16-11-2020

Pe măsură ce proiectele DeFi se adună în Ethereum, experții avertizează cu privire la faptul că rețeaua nu este pregătită să suporte această frenezie.

Știri blockchain & crypto - Unii critici spun că Ethereum nu este pregătită pentru DeFi - Fondatorul Neo este de părere că frenezia din jurul DeFi este abia la început – 16-11-2020

Unii critici spun că Ethereum nu este pregătită pentru DeFi

Pe măsură ce proiectele DeFi se adună în Ethereum, experții avertizează cu privire la faptul că rețeaua nu este pregătită să suporte această frenezie.

Martin Froehler, matematician, fost manager al unui fond de investiții și fondator al platformei austriece de tranzacționare crypto, Morpher a declarat că, deși Ethereum este „cel mai bun lucru pe care îl are industria blockchain” pentru DeFi, abilitățile rețelei la momentul actual, nu sunt de ajuns:

„Ethereum poate gestiona doar undeva la 15 tranzacții pe secundă, si are un block-time de 15 secunde, ceea ce reprezintă aproape o eternitate în finanțe. Prin arhitectura sa, oricine interacționează cu rețeaua are nevoie de Ether, iar aceasta este o barieră uriașă pentru aderare și adoptare în masă.”

Froehler consideră Ethereum ca fiind cea mai descentralizată platformă pentru smart contracts. Dar, deoarece rețeaua are încă unele probleme, programatorii au trebuit să caute soluții pentru a le contracara.

Froehler a adăugat:

„Există dovezi criptografice pentru orice se întâmplă în sidechain-ul din Ethereum. (…) Oamenii pot să tranzacționeze fără să aibă nevoie de Ether. Aceștia nu plătesc comisioane, se bucură de timpi la tranzacționare, de o secundă și sunt complet independenți de blocajele din rețeaua Ethereum.”

Mulți jucători din industrie consideră că Ethereum nu a anticipat frenezia DeFi și chiar cu viitorul upgrade la Ethereum 2.0, rețeaua încă nu este pregătită să deservească DeFi.  (Sursa EN)

Fondatorul Neo este de părere că frenezia din jurul DeFi este abia la început

Fondatorul Neo, Da Hongfei a declarat că frenezia din jurul DeFi nu dispare, ci dimpotrivă, se află abia la început.

Da Hongfei a spus că DeFi a creat un proces în doar câțiva ani, proces a cărui perfecționare a durat sute de ani pentru finanțele tradiționale. Proiectele DeFi experimentează în prezent cu tot soiul de servicii și produse financiare. Acesta a mai adăugat că:

„Creditările și împrumuturile, schimburile descentralizate, asigurările și toate tipurile de instrumente financiare derivate sunt în ascensiune în DeFi. Stadiul inițial al infrastructurii DeFi are un start solid, iar acum este momentul să vedem din ce în ce mai multe aplicații create și inovate în DeFi.”

Conform lui Da H., DeFi a adus numeroase noi posibilități în arena financiară, inclusiv crearea unui nou tip de activ, care permite utilizatorilor să acceseze bani în cash, în orice moment. Da H. mai spune că DeFi va avea un impact major asupra viitoarei economii. Acesta preconizează că oamenii nu vor mai avea nevoie de bănci în viitor, întrucât se vor îndrepta către serviciile DeFi.

Da H. și co-fondatorul Binance, He Yi au dezvăluit în cadrul unui stream live, că Neo și Binance sunt interesate în mod activ de aplicațiile DeFi. Una dintre aplicațiile de acest fel este Flamingo, un protocol full-stack, interoperabil, creat în rețeaua blockchain Neo. Acesta permite utilizatorilor să participe ca brokeri, stakers și furnizori de lichidități. Binance a anunțat că a listat deja Flamingo și că ambele companii urmăresc să creeze infrastructuri DeFi în viitor. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.