Galaxy Digital și Bitmain conduc vânzarea de tokeni pentru proiectul AVA

Avalanche Foundation, organizația din spatele protocolului Avalanche, a strâns 12 milioane $ dintr-o nouă vânzare privată de tokeni. Conform anunțului făcut, vânzarea a fost condusă de investitori majori din industrie, precum compania chinezească de minare Bitmain, și Galaxy Digital, deținută de Mike Novogratz. Vânzarea de tokeni vine cu puțin timp înaintea lansării mainnet a AVA.

Odată cu încheierea vânzării private, Avalanche Foundation va conduce de asemenea și o vânzare publică, în conformitate cu reglementările financiare federale ale SUA.

În cadrul vânzării, toți investitorii trebuie să fie „investitori acreditați”, astfel cum sunt definiți la articolul 501, din Regulamentul D. Totodată, investitorii trebuie să nu fie „U.S. Person” așa cum este definit de Regulamentul S, în temeiul legii valorilor mobiliare, și să îndeplinească și alte standarde pentru eligibilitate.

Prin participarea la vânzarea de tokeni, investitorii achiziționează drepturile de a deține un anumit număr de tokeni Avalanche (AVAX), ce vor fi emiși odată cu lansarea mainnet. La momentul lansării, va fi emis 50% din capitalul fix de 720 milioane AVAX. (Sursa EN)

Dragonchain prezintă sistem blockchain la TV

Compania blockchain Dragonchain a anunțat un nou sistem de concurs bazat pe blockchain, ce permite participanților să-i verifice caracterul echitabil. Acest sistem poate fi folosit pentru loterii, tombole, trageri la sorți și concursuri de aptitudini.

Joe Roets, CEO-ul și fondatorul Dragonchain a susținut că exchange-ul crypto Beaxy a adoptat deja sistemul pentru concursurile sale promoționale și că Dragonchain se afla deja în discuții cu mai multe părți, ce doresc să folosească sistemul în cazinouri, evenimente sportive cu premii și tombole caritabile.

Compania plănuiește să demonstreze modul de funcționare al sistemului, în cadrul unui concurs, cu un premiu de 50 000 $, ca parte a seriei documentare despre Dragonchain, „Open Source Money”, ce va fi difuzat pe canalul TV Discovery Science.

„Pentru selecție, sistemul utilizează hash-uri viitoare cu o înălțime de bloc predefinită, pentru Bitcoin și Ethereum. Hash-urile combinate sunt utilizate pentru selectarea câștigătorului, bazat pe un algoritm. Nu este posibil să cunoști hash-ul unei înălțimi de bloc într-o rețea blockchain, ceea ce face ca păcălirea sistemului să fie aproape imposibilă.” Roets mai declară că transparența procesului on-chain face ca utilizatorii să poată verifica dacă a fost un concurs corect și dacă rezultatele sunt precise. A mai explicat că oricine poate vedea blocurile asociate cu intrările și procesul de selecție. (Sursa EN)

Blockchain pentru verificarea autenticității produselor Nike

Platforma de trasabilitate bazată pe blockchain, VeChain va fi folosită pentru emiterea unei ediții limitate de pantofi licențiați, Nike Air Max 1. Producătorul australian de pantofi Chase Shiel și retailerul The Kickz Stand au încheiat un parteneriat pentru producerea unei ediții limitate de adidași, ce vor fi vânduți exclusiv prin website-ul companiei Chase Shiel.

The Kickz Stand a anunțat viitoarea lansare a adidașilor Air Max 1, subliniind faptul că aceștia vor fi urmăriți cu utilizarea ToolChain Suite și Thor Blockchain. Producătorul australian de încălțăminte a dezvăluit pentru prima dată parteneriatul cu VeChain în noiembrie 2019, spunând că trasabilitatea platformei va fi folosită pentru a dovedi autenticitatea și a lupta împotriva produselor contrafăcute.

Încălțămintea Chase Shiel este expediată cu cip-ul de urmărire al VeChain, ce permite clienților și retailerilor să acceseze informații detaliate despre produs, prin scanarea unui cod QR.  (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.