Știri blockchain - Nou CEO pentru Blockchain Australia - CEO Bittrex se alătură consiliului StormX după investiție confidențială - Platforma social media, Voice devine funcțională înainte de termen – 07-08-2020

Noul CEO al Blockchain Australia, Steve Vallas a anunțat că se va concentra pe creșterea încrederii în blockchain și pe îmbunătățirea imaginii tehnologiei blockchain, în rândul companiilor și guvernelor.

Știri blockchain - Nou CEO pentru Blockchain Australia - CEO Bittrex se alătură consiliului StormX după investiție confidențială - Platforma social media, Voice devine funcțională înainte de termen – 07-08-2020

Nou CEO pentru Blockchain Australia

Noul CEO al Blockchain Australia, Steve Vallas a anunțat că se va concentra pe creșterea încrederii în blockchain și pe îmbunătățirea imaginii tehnologiei blockchain, în rândul companiilor și guvernelor.

Vallas îl înlocuiește pe Nick Giurietto, care a condus asociația în ultimii cinci ani. Acesta a fost mentor pentru multiple universități si programe de accelerare, și fondator al companiei de marketing Honey Digital. Vallas în schimb, a consiliat diverse guverne, în ceea ce privește sectorul blockchain.

Vallas a declarat că se va concentra pe îmbunătățirea încrederii liderilor din industrie, în tehnologia blockchain, printr-o mai bună înțelegere a acesteia, ca fiind o soluție stabilă și foarte bine dezvoltată:

„Totul se rezumă la modul în care oamenii definesc blockchain. Părerile acestora s-au format în perioada 2017, când existau multe escrocherii și când multe proiecte au eșuat.”

Vallas a mai explicat că, deși oamenii știu adesea că blockchain este folosit pentru criptomonede, de cele mai multe ori nu pot înțelege modul în care s-ar putea aplica altor domenii, precum lanțurile de aprovizionare, retail sau în domeniul juridic.

Multe industrii au fost lovite de pandemia de coronavirus, dar industria blockchain este una dintre puținele care pot profita de aceasta, declară Vallas.

„COVID-19 a scos în evidență viciile din actualele sisteme, și a scos în evidență potențialul blockchain,” întrucât nu se bazează pe oameni pentru a funcționa.   (Sursa EN)

CEO Bittrex se alătură consiliului StormX după o investiție confidențială

Bill Shihara, fondatorul și CEO-ul exchange-ului cripto, Bittrex se alătură consiliului de administrație al StormX, un startup blockchain locat în Seattle. Conform anunțului făcut de StormX, adăugarea lui Shihara în consiliu a venit după ce CEO-ul a investit „o sumă confidențială”în cadrul celei mai recente runde de investiții de capital, a companiei.

CEO-ul StormX, Simon Yu a invocat experiența lui Shihara cu Bittrex drept unul dintre motivele pentru care este optimist, întrucât „consilierea strategică și relațiile acestuia” ar putea alimenta creșterea companiei blockchain.

Serviciul StormShop al StormX oferă recompense utilizatorilor cripto, la achiziții din peste 500 de magazine partenere, inclusiv eBay, Microsoft, Walmart, Target, Samsung și GameStop. După efectuarea unei achiziții, utilizatorii au opțiunea de a primi înapoi criptomonede, precum Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), sau DAI (DAI).

Conform StormX, cei ce aleg să facă achiziții cu tokenul nativ al platformei, STMX primesc „avantaje suplimentare”, ce includ „până la 87.5%” cashback cripto. Compania a declarat că începând cu luna martie s-au înscris aproximativ 200 000 de persoane, atunci când StormX a început să ofere noi servicii pentru utilizatorii de iOS și Android. STMX are o capitalizare de piață de 13.2 milioane $ și este cotat la 0.0019 $.   (Sursa EN)

Platforma social media, Voice devine funcțională înainte de termen

Voice, un proiect social media bazat pe blockchain și dezvoltat de către EOSIO, creatorii Block.One, a devenit funcțional pentru scurt timp, cu o zi înainte de lansarea oficială. Bazat pe protocolul open source EOSIO, Voice intenționează să folosească tehnologia blockchain pentru a crea o experiență socială de încredere, fără boți și conturi false. Proiectul folosește tehnologie de autentificare biometrică pentru verificarea fiecărui cont, limitând numărul de conturi la unul singur per persoană și promițând protecția datelor utilizatorilor. Pagina principală a Voice a afișat temporar diverse postări ale unor conturi, ce conțineau multe like-uri și comentarii. La momentul publicării articolului, site-ul nu mai era disponibil și afișa mesajul „Error 1020”, ceea ce confirmă faptul că website-ul „folosește un serviciu de securitate pentru a se proteja împotriva atacurilor online.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.