S-au minat 18 milioane Bitcoin, au ramas 3 miloane

18 milioane de monede Bitcoin au fost minate pana acum, conform co-fondatorului Morgan Creek Digital Assets, Anthony Pompliano. Acesta a impartasit vestile folosind platforma Twitter in data de 15 octombrie.

Pompliano a adaugat ca mai sunt in acest punct numai 3 milioane Bitcoin valabile pentru minat. Astfel, in tweet-ul sau, a cerut atragerea atentiei asupra criptomonedei si lumii crypto:

“Mai sunt #3milioane. Sa facem acest hashtag un trend pentru ca lumea sa poata invata despre Bitcoin.” (Sursa EN)

Casa introduce un proces pentru mostenirile Bitcoin

Multi investitori in cripto se intreaba ce se intampla cu monedele lor Bitcoin atunci cand decedeaza. Casa, o firma specializata in securitatea cheilor private sustine ca are solutia.

Casa a oferit un produs numit Casa Covenant care este, conform firmei, un serviciu de mostenire Bitcoin cu un protocol care le va permite proprietarilor de Bitcoin sa le transmita monedele mostenitorilor intr-un mod sigur. Acest lucru se intampla prin trei chei separate: cheia Estate lawyer, cheia Casa recovery si cheia Safe. Este un set de pasi pe care utilizatorii sistemului cu miltisemnaturi Keymaster de la Casa il pot implementa in procesul testamentului. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S