Insulele Marshall lanseaza propria criptomoneda ca mijloc legal de plata

Insulele Marshall vor lansa prima criptomoneda ca un mijloc legal de plata, dupa ce o lege adoptata de Parlament cu cateva zile in urma nu a fost opusa de consilierii oficiali. Natiunea este in parteneriat cu firma israeliana Neema, pentru a elibera 24 milioane de unitati a criptomonedei Sovereign (suveran en.), cu abrevierea SOV.

Adoptarea legii urmeaza lansarea criptomonedei Petro in Venezuela in februarie, dar, spre deosebire de Petro, SOV va fi recunoscuta ca un mijloc legal de plata si va avea unstatut egal cu dolarul american, care este in prezent valuta oficiala din Insulele Marshall. (Sursa EN)

Huobi debuteaza telefonul blockchain low-cost

Un telefon blockchain debuteaza in sud-estul Asiei, numit “Acute Angle” de la Huobi, si va costa numai $515 (2215 RON). Telefonul este fabricat de Whole Network, o companie startup care a primit investitii din partea Huobi. De asemenea, tokenul NODE al Whole Network va fi listat pe Huobi Prime, iar telefonul poate fi achizitionat folosind tokenul nativ Huobi (HT), pentru aproximativ jumatate din pret.

Bazat pe sistemul de operare Android, Acute Angle este valabil in China, cu o lansare planificata in Asia sud-estica la sfarsitul anului. Datele pentru lansarea in SUA si Europa nu au fost inca publicate. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S