ConsenSys va lansa un dispozitiv de urmarire a satelitilor folosind platforma Ethereum

O filiala a companiei blockchain ConsenSys a anuntat recent lansarea unui nou dispozitiv de urmatire a satelitilor folosind reteaua Ethereum intr-un proiect numit TruSat. Conform unui tweetal filialei ConsenSys Space, proiectul este conceput pentru a permite evaluarea operatiunilor satelitilor in contextul standardelor de sustenabilitate in spatiu. De asemenea, TruSat are rolul de a asigura faptul ca software-ul integreaza observatiile unui satelit din jurul lumii intr-o inregistrare transparenta a locatii acestuia. (Sursa EN)

Portofelul Digital integrat in Opera

Browser-ul Opera va lansa o extensie pentru tranzactionarea de criptomonede. Anuntata recent, versiunea va suporta initial monedele Bitcoin, Ethereum si Tron pentru a a le permite utilizatorilor sa efectueze plati cu criptomonede direct din Portofelul Digital Opera.

Browser-ul sprijina acum platile online folosind crypto, unde exista si sustinerea comerciantilor, precum si interactionarea cu aplicatiile decentralizate si transferul de bani de la un portofel la altul. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S