Ethereum Classic Labs si iZbreaker creeaza comunitati online private

Organizatia Ethereum Classic Labs a intrat intr-un parteneriat cu iZbreaker, o comunitate blockchain sigura, pe baza de invitatie, pentru a conecta indivizi intr-o retea cu trei niveluri (friends-of-friends).

Ethereum Classic Labs va furniza resursele de programare pentru a construi platforma iZbreaker, si isi va folosi experienta tehnica si de marketing pentru a lansa o noua aplicatie decentralizata. iZbreaker le permite participantilor sa descopere conexiuni care imbogatesc relatiile personale, profesionale si de familie. Compania va lucra cu Ethereum Classic Labs pentru a crea loialitatea, participarea si recompensele pentru creare de continut, ceea ce va facilita o varietate de tranzactii in comunitate. (Sursa EN)

Demonstratie Jaguar I-Pace cu energie regenerabila urmarita prin blockchain

Iota, o companie de tehnologie a registrului distribuit (DLT) si producatorul auto Jaguar Land Rover isi unesc fortele pentru a lansa o demonstratie proof-of-concept (PoC) de urmarire a energiei auto folosind DLT.

Conform anuntului Iota din 30 august, demonstratia are ca scop prezentarea in fata publicului atat a sursei, car si a energiei unui Jaguar I-Pace la Trondheim Powerhouse. Masina contine un portofel digital sustinut de Iota, care poate fi folosit pentru alimentarea cu energie. Functia numita “Green Charging” este urmarita de registrul distribuit de la Iota, si ar putea oferi posibilitatea ca detinatorii de I-Pace sa isi alimenteze masinile exclusiv prin energie regenerabila. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S