Stiri Blockchain si cripto – Hard Fork-ul Bitcoin Cash si noul lant de blocuri – Pensionarii Venezuelei vor primi bonusul de Craciun in Pedro – 20.11.2019

Stiri Blockchain si cripto – Hard Fork-ul Bitcoin Cash si noul lant de blocuri – Pensionarii Venezuelei vor primi bonusul de Craciun in Pedro – 20.11.2019

Pool de Minare necunoscut continua un lant vechi dupa Hard Fork BCH

Un lant solitar de blocuri in reteaua blockchain s-a dezvoltat in timpul Hard Fork-ului Bitcoin Cash deoarece un Pool de Minare criptomonede nu s-a adaptat la noul software al lantului de blocuri.

“Batalia” dintre cele doua lanturi care ar trebui sa fie rezolvata de regulile interne Bitcoin Cash, ne arata felul in care functioneaza un consensus proof-of-work.

Hard Fork-ul a avut loc in data de 15, la numarul blocului 609,135. Doua blocuri aditionale s-au separat in doua lenturi diferite care pana acum au fost minate pentru un total de 4 blocuri noi. Lantul vechi, Bitcoin ABC 0.19.0 minat de Pool-ul de Minare necunoscut considera noul lant invalid in timp ce lantul nou, Bitcoin ABC 0.20.06 minat de BTC.com considera lantul vechi invalid. (Sursa EN)

Pensionarii Venezuelei vor primi bonusul de Craciun in Pedro

Presedintele Venezuelei Nicholas Maduro a anuntat ca bonusurile financiare de Craciun ale pensionarilor tarii vor fi platite in criptomoneda nationala, Petro.

Moneda crypto a fost lansata pentru pre-vanzare in Februarie 2018, si nu este prima data cand Pedro a fost introdusa in buzunarele pensionarilor, si acest lucru se intampla in continuare atat folosind criptomoneda nationala, cat si cripto in general. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S