Banca elvetiana crypto si-a lansat serviciile

Banca Elvetiana de criptomonede SEBA si-a lansat serviciile pentru investitorii profesionisti si clientii cu intreprinderi, conform unui comunicat de presa din 12 noiembrie.

SEBA Bank AG este o institutie veritabila, care a consolidat o licenta de de comerciant pentru banking din partea Autoritatii Elvetiene de Supraveghere a Pietei Financiare (FINMA) in august. Serviciile bancii sunt acum operationale pentru o gama de clienti, inclusiv corporatii, gestionari de active si investitori privati profesionali. SEBA va incepe sa atraga clienti din jurisdictii straine incepand cu luna decembrie. (Sursa EN)

Volvo Cars introduce tehnologia blockchain in urmarirea materiilor prime

Volvo Cars va deveni primul producator de automobile care va folosi tehnologia blockchain pentru a urmari cobaltul folsit in bateriile auto la nivel global.

Trasabilitatea metriilor prime folosite in productia de baterii de litiu-fier, precum cobaltul, este una dintre obstacolele majore ale sustenabilitatii cu care se confrunta producatorii de masini. Volvo Cars se dedica trasabilitatii totale, asigurandu-se ca toti clientii lor pot conduce masini Volvo electrice fiind constienti ca bateriile acestora provin din surse responsabile. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S