Sun Network, noua solutie de scalare TRON

Fondatorul platformei blockchain Tron, Justin Sun, a anuntatca prima versiune a solutiei de scalare numita “Sun Network” va fi lansata in data de 10 august. Conform acestuia, reteaua va permite scalare de 100x (posibilitatea de a creste de 100 de ori, fara a schimba codul sau viteza tranzactiilor) si construirea de aplicatii decentralizate pe sidechain-uri.

De asemenea, Sun Network va include tranzactii gratuite, taxe de 100 de ori mai mici si confirmari mai rapide ale tranzactiilor. Timpul de executie a contractelor inteligente va fi mai scurt, si vor fi permise retrageri si depuneri executate intre retele diferite.  (Sursa EN)

Microsoft va folosi blockchain-ul Ethereum pentru a dezvolta invatarea automata

Microsoft va folosi blockchain-ul Ethereum pentru a motiva contribuabilii care lucreaza spre dezvoltarea modelelor de invatare automata (en. machine learning). Compania doreste sa isi creasca programele de invatare automata si inteligenta artificiala printr-o contributie din partea programatorilor care au de-a face cu obstacole economice.

Simplu spus, invatarea automata necesita un set mare de intrebari si interogari care trebuie raspunse intr-un mod structurat. Acest proces are nevoie de un numar mare de contribuabili care, in general, cer plati pe intrebare, ceea ce devine costisitor pentru programatori. Microsoft doreste motivarea programatorilor pentru a-i convinge sa execute cat de multe interogari, ceea ce ar ajuta modelele sa se dezvolte. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S