O noua retea de socializare pe blockchain, aprobata de Apple Pay

La Blockshow Asia 2019 in data de 15 noiembrie, fondatorul si directorul firmei crypto si blockchain Pepo, Jason Goldberg, a prezentat noul produs al firmei, o aplicatie decentralizata tip retea de socializare creata pe blockchain.

Scopul firmei este de a schimba felul in care oamenii creeaza continut pentru comunitatea crypto, aplicatia fiind disponibila pentru dispozitivele Apple si Android. Aceasta contine si o functie de portofel digital incorporat; tokenii pot fi oferiti creatorilor pe care utilizatorii ii apreciaza, sau cheltuiti pe piata digitala. (Sursa EN)

Parteneriat QEDIT si Samsung SDS pentru implementarea de tehnologii noi

QEDIT, o companie care ofera tehnologie de transfer de active digitale prin zero-knowledge proof (ZKP), a intrat intr-un parteneriat cu sucursala Samsung, Samsung SDS. Cele doua companii vor integra tehnologia QEDIT in blockchain-ul Nexledger de la Samsung SDS, in urma implementarii solutiei de transferuri provate ale activelor digitale in blockchain-ul Nexledger, care permite platile digitale si confidentialitate financiara intre banci atunci cand se fac transferuri. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S