SpankChain lanseaza procesator de plati pentru industria adult

SpankChain, platforma de divertisment pentru adulti construita pe reteaua blockchain Ethereum, a lansat un procesator de plati cripto impreuna cu doi noi parteneri: platforma pentru fani din industria divertismentului pentru adulti JustFor.Fans si un serviciu care conecteaza in anonimitate modele si clientii lor via Skype si Discord, SkypPrivate.

Noul serviciu oferit de SpankShain, numit SpankPay, le va permite utilizatorilor sa foloseasca un numar de criptomonede (inclusiv Bitcoin, Ether, Litecoin, Zcash, Monero si altele) pentru tranzactii instante si achizitii printr-un singur click de produse si divertisment pentru adulti, si le ofera vanzatorilor un comision de 0.5% pentru a utiliza serviciul. (Sursa EN)

Injumatatirea programata pentru recompensele minerilor de Litecoin

O regula incorporata in codul retelei blockchain Litecoin (LTC) va reduce in curand recompensele minerilor care asigura procesarea tranzactiilor pe al patrulea cel mai mare blockchain al lumii.

Luni, 5 august, Litecoin va suferi o injumatatire (en. “halving”) planificata, un proces cu scopul de a mentine puterea de achizitionare a criptomonedei. Recompensa pentru mineri are momentan o valoare de 25 LTC ($2,500) pentru un bloc, si va scadea la 12.5 LTC ($1,200) in data programata pentru injumatatire. Odata cu aceasta tranzitie, protocolul va fi acela de a adauga mai putine monede Litecoin pe piata dupa 5 august. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S