Startup din Austria prezinta un blockchain pentru protectia mediului

Solutia dezvoltata de startup-ul Gras Lab10 Collactive reprezinta o platforma pentru contracte inteligente compatibila cu blockchain-ul Ethereum. Compania are ca scop lupta importiva incalzirii globale prin crearea de energie sustenabila prin blockchain.

Initiativele cele mai importante ale firmei sunt sidechain-ul ARTIS compatibil cu Ethereum, si Minerva, un portofel digital care faciliteaza identitatile de sine suverane. (Sursa EN)

Congresul Chinei emite lege pentru criptografie

Comitetul permanent al celui de-al 13-lea Congres National al Poporului din China a aprobat o lege a criptografiei care va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2020. Anuntul a venit cu o zi dupa ce presedintele Xi Jinping a incurajat tara sa profite de oportunitatile tehnologiei blockchain.

Noua lege are scopul de a combate obstacolele regulatorii si legale in cazurile de utilizare a criptografiei, intrucat aceste cazuri joaca un rol din ce in ce mai important in dezvoltarea economiei chinezesti, conform celui mai recent proiect de propunere pentru legea criptografica. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S