Stiri Blockchain si cripto – Proiect blockchain in spatiu finantat de ESA – NEO lanseaza Preview1 pentru update NEO3 – 19.09.2019

Stiri Blockchain si cripto – Proiect blockchain in spatiu finantat de ESA – NEO lanseaza Preview1 pentru update NEO3 – 19.09.2019

Blockchain in spatiu prin finantare ESA

Startup-up blockchain SpaceChain a castigat o finantare de 60,000 euro de la Agentia Europeana Spatiala (ESA) pentru a investiga cazurile de folosinta a sistemului lor de portofele blockchain prin satelit.

Finantarea din fondurile de “activitati kick-start” de la ESA consolideaza eforturile SpaceChain de a pune in orbita o retea distribuita de sateliti hiper-sigura si cu mai multe semnaturi.

Compania a testat deja noduri blockchain in spatiu. Tehnologia foloseste un sistem de trei semnaturi, doua fiind terestre si una pe satelit. Fiecare tranzactie necesita cel putin doua dintre cele trei semnaturi pentru a fi efectuata. (Sursa EN)

NEO lanseaza Preview1 al update-ului NEO3

NEO lanseaza NEO3 Preview1 pe o retea de testare pilot, cu intentia de a introduce in comunitatile de dezvoltatori update-uri majore din NEO3. Cu toate ca lansarea oficiala a NEO3 nu va veni decat anul viitor, constructia Prewiew1 ofera mai multe perspective asupra schimbarilor aerhitecturale si cateva update-uri majore.

In iulie, platformele chinezesti blockchain Ontology si NEO au intrat intr-un parteneriat pentru a crea un protocol interoperabil si a dezvolta internetul noii generatii. Cele doua firme planuiau sa creeze un cross-chain deschis, global, bazat pe un protocol de interoperabilitate care ar exploata puterile ambelor conpanii. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S