Proiect blockchain pentru mineritul responsabil

Ford, Volkswagen, LG si Volvo planuiesc sa inceapa un proiect pilot de urmarire a cobalutlui in timpul procesului de rafinare in productie anul viitor.

Reteaua Blockchain Pentru Aprovizionare Responsabila (RSBN), un consortiu international construit pe baza Hyperledger Fabric, a anuntat ca a completat cu succes un proiect pilot pentru a combate practicile exploatative de minerit. Companiile au trimis 1.5 tone de cobalt Congolez pe trei continente diferite in cinci luni de rafinare, pentru ca proiectul sa devina operational in primavara anului 2020. (Sursa EN)

O banca din Elvetia va incepe oferirea de servicii crypto

Elvetia are in fiecare an progrese in tehnologie, iar in prezent cateva banci din tara precum Maerki Baumann vor incepe sa accepte depozitarea criptomonedelor pentru clienti.

Maerki Baumann este o banca privata din Zurich care a decis recent sa isi ofere serviciile firmelor crypto si blockchain. Conform bancii, aceasta va oferi numai servicii limitate ca rezultat al cunostintelor sale limitate despre preturile si volatilitatea criptomonedelor. De asemenea, Maerki Baumann va pune profesionistii in legatura cu clienti care le vor cere serviciile. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S