Proiectul de urmarire a petrolului intre SUA-Canada

Departamentul Securitatii Nationale al Statelor Unite (DHS) contracteaza compania blockchain Mavennet pentru a construi o platforma transfrontaliera de urmarire a petrolului. Conform contractului in valoare de $182,700, Mavennet isi va readapta platformele  de urmarire existente pentru a fi folosite de filiala pentru Protectia Vamala si de Frontiera a DHS la granita canadiana.

Mavennet este insa departe de a functiona pe intreaga piata. Compania va continua sa foloseasca fondurile initiale pentru a construi un demo proof-of-concept. Apoi ar putea continua cu pana la doi ani de demonstratii si programe pilot inainte de testarea in teren, care ar fi faza finala. (Sursa EN)

Compania Tencent incepe un proiect pentru o banca virtuala blockchain

Tencent, compania de internet chinezeasca, are planuri sa deschida o banca virtuala folosind tehnologia blockchain dupa aprobarea unei noi licente din partea Comisiei de Titluri de Valoare din Hong Kong.

La World Blockchain Summit in Wuhzen, China, directorul blockchain al companiei Yige Cai a declarat ca proiectul pentru banca virtuala a peimit aprobarea si ca se va asambla o echipa pentru a sustine platforma de banking blockchain. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S