Ucraina, pasi spre reglementare crypto

Parlamentul Ucrainei urmeaza sa dezbata un proiect de lege care va legaliza criptomonedele. Un grup de circa 50 de parlamentari ucrainieni si-au declarat sustinerea pentru proiectul de lege, care ar oferi o definitie legala pentru termeni precum “active digitale” sau “token”.

Autorii proiectului de lege includ un numar de profesionisti ai industriei blockchain, si ar avea in plan sa introduca reglementari fiscale crypto. Parlamentul ucrainean a confirmat faptul ca proiectul de lege a fost inregistrat, dar inca nu s-a desemnat o data fixa pentru prima citire a acestuia. (Sursa EN)

Lamborghini incearca tehnologia blockchain in lantul de aprovizionare

Producatorul Automobili Lamborghini va efectua incercari de utilizare a tehnologiei blockchain in operatiunile de aprovizionare. Firma auto de lux va folosi o platforma blockchain pentru intreprinderi de la Salesforce pentru a urmari autenticitatea masinilor vandute pe piata secundara.

Pentru a asigura clientiii ca achizitioneaza o masina veritabila cu parti autentice, compania trebuie sa angajeze o retea variata de personal si entitati pentru a documenta istoricul fiecarei masini vandute. Firma Lamborghini crede ca tehnologia blockchain va usura acest proces, adunand toti partenerii intr-o singura retea distribuita. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S