Stiri Blockchain si cripto – Vitalik Buterin dezvaluie noi informatii despre Ethereum 2.0 – Mark Zuckerberg declara ca Libra nu va fi lansata fara aprobarea Congresului – 25.10.2019

Stiri Blockchain si cripto – Vitalik Buterin dezvaluie noi informatii despre Ethereum 2.0 – Mark Zuckerberg declara ca Libra nu va fi lansata fara aprobarea Congresului – 25.10.2019

Informatii despre Ethereum 2.0, direct de la fondatorul Vitalik Buterin

Cu scopul de a informa publicul in legatura cu schimbarile planificate pentru Ethereum 2.0, Vitalik Buterin a scris patru postari de blog despre lansare in timpul conferinte Devcon. Planificata pentru inceputul anului 2020, noua versiune a platformei are urmatoarele mari caracteristici:

1.     Mutarea monedelor ETH din blockchain-ul Ethereum 2.0 inapoi pe blockchain-ul original va fi posibila pe termen scurt.

2.     Ethereul 2.0 ar putea functiona ca un blockchain independent, separat de blockchain-ul original timp de cativa ani inainte ca cele doua sa fie unite.

3.     Retragerea datelor despre blockchain-ul ethereum va fi mai costisitor decat inainte.

4.     Ethereum isi va pierde capacitatea de a executa tranzactii automate.

5.     Ethereum 2.0 va avea aproximativ jumatate din capacitatea de tranzactionare care a fost planificata pentru lansare. (Sursa EN)

Libra nu va fi lansata fara aprobarea Congresului

Mark Zuckerberg planuieste sa declare in fata Congresului SUA ca Libra nu va fi lansata nicaieri in lume pana cand autoritatile SUA nu o vor aproba. Conform afirmatiilor pe care acesta le-a pregatit pentru audientele din 22 octombrie inaintea Comitetului Pentru Servicii Financiare, Zuckerberg a dorit sa domoleasca ingrijorarea legata de lansarea monedei:

“Facebook nu va lua parte la lansarea sistemului de plati Libra in nicio parte a lumii pana cand regulatorii SUA o aproba.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S