Știri Blockchain și Crypto – A apărut prima platformă care va opera în deplină concordanță cu legea elvețiană - 25-04-2020

Potrivit Platformei UpBots, misiunea sa este de a deveni o platformă preferată pentru comercianți începători și profesioniști deopotrivă.

Știri Blockchain și Crypto – A apărut prima platformă care va opera în deplină concordanță cu legea elvețiană - 25-04-2020

Potrivit Platformei UpBots, misiunea sa este de a deveni o platformă preferată pentru comercianți începători și profesioniști deopotrivă. Serviciul aspiră să ofere o curbă de învățare scăzută pentru cei care sunt noi în criptomonede sau pentru tranzacționarea în general, cu instrumente de gestionare a riscurilor concepute pentru a menține capitalul în siguranță și pentru a reduce riscul de a fi victimă înșelătoriei.

O secțiune cuprinzătoare de instruire permite utilizatorilor să învețe și să crească în ritmul lor - cu resurse aprofundate care sunt benefice pentru pasionații mai experimentați. UpBots spune, de asemenea, că oferă o platformă de tranzacționare web și mobilă bazată pe blockchain, care este legată de schimburile majore. Utilizatorii au libertatea de a se baza pe un set complet de instrumente și strategii sofisticate, iar pentru cei care preferă să dezvolte propriei algoritmi, o secțiune de creatori de bot-uri permite crearea de noi algoritmi în voie.

UpBots subliniază că încearcă să abordeze una dintre cele mai mari obstacole pentru adoptarea mainstream care există astăzi. Conform cărții albe a companiei, multe platforme de tranzacționare au primit un număr tot mai mare de comercianți neexperimentați, care de multe ori nu au cunoștințe despre piață. Timpul înfometat și lipsit de dorință sau incapabil să analizeze constant graficele, „intră în tranzacții fără o strategie, îmbracă instrumente inadecvate de gestionare a riscurilor și mențin adesea un raport inferior risc-recompensă”, remarcă Benjamin Duval, unul dintre fondatorii UpBots. Pentru a adăuga valoare, echipa spune că multe exchange-uri consacrate nu reușesc să ofere garanții, cum ar fi monitorizarea portofoliului, care pot ajuta la prevenirea unor experiențe precoce în tranzacționarea criptomonedelor.

Deși UpBots se va concentra inițial pe piețele criptografice, platforma spune că are ambiții îndrăznețe de a oferi aceleași niveluri de accesibilitate în valută și mărfuri - permițând consumatorilor interesați de aceste clase de active să se implice într-un mod semnificativ, fără a necesita ani de pregătire și experiență.

Momentan, UpBots speră să îmbunătățească status quo-ul oferindu-le „toate instrumentele de care au nevoie pentru a avea succes” - un singur ghișeu cu o taxă lunară medie mai mică decât costul abonării la interfețele de specialitate individual.

UpBots spune că un punct major de diferență între platforma sa și cele oferite de concurenți constă în modul în care se bazează pe blockchain. Potrivit companiei, utilizarea integrală a acestei tehnologii ajută la asigurarea securității, încrederii și transparenței. Echipa din spatele platformei este descrisă ca un grup de experți și antreprenori de succes, care au experiență în construirea unui ecosistem, o dedicație către calitate și excelență și o perspectivă asupra modului în care ofertele actuale pe piață nu reușesc comercianții.

Pentru a vă asigura că platforma funcționează perfect, UpBots a creat un nou simbol numit UBXt. Acest lucru va fi utilizat pentru a plăti taxele asociate cu tranzacționarea copiilor, roboți și recomandări - iar compania spune că aceasta este cea mai bună modalitate de a oferi un serviciu de tranzacționare complet descentralizat și onest.

O vânzare privată va avea loc inițial cu un preț UBXt la 0,01 USD. Această rundă va avea un plafon de 500.000 USD și o perioadă de închidere de șase luni. După aceasta, va avea loc o vânzare comunitară cu un plafon de 250.000 USD și o perioadă de închidere de patru luni.

Prima versiune a tabloului de bord UpBots urmează să fie lansată în a doua jumătate a anului 2020, deschizând calea lansării aplicației mobile a companiei la începutul anului 2021.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.

Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.