Stiri Blockchain si crypto – ARK Deployer pentru platforme blockchain personalizate – Romania Blockchain Summit – 06.06.2019

Stiri Blockchain si crypto – ARK Deployer pentru platforme blockchain personalizate – Romania Blockchain Summit – 06.06.2019

Creare blockchain personalizata

Platforma ARK a anuntat debutul ARK Deployer, un proces in 3 pasi pentru a lansa un blockchain personalizat in cateva minute. Interfata utilizatorului simplistica si intuitiva sugereaza ca oricine poate sa foloseasca ARK Deployer indiferent de nivelul de expertiza, manipuland parametrii  pentru a se potrivi cu procesul lor in 3 pasi care presupune pregatire, personalizare si implementare. Utilizatorii pot alege intre trei nivele de competenta: elementar, intermediar, si avansat profitand de ajutor, update-uri si elemente de sprijin  care servesc utilizatorul de-a lungul procesului de creare a unui blockchain nou.

ARK este o platforma blockchain open-source centrata in jurul gasirii de solutii in domeniul crypto si vizeaza entuziasti din toate nivelele tehnologice precum si intreprinderi, pentru a aborda tehnologia blockchain din cel mai siplu punct de vedere, cu scopul de a usura tranzitia si adoptia de tehnologie. Proiectul are in vedere, de asemenea, crearea de ‘’poduri’’ virtuale intre sistemele blockchain, in incercarea de a desfiinta barierele  dintre ecosistemele decentralizate. (Sursa EN)

Romania Blockchain Summit

La Bucuresti intre 21-22 iunie 2019 va avea loc cel mai mare summit al industriei organizat in Europa de sud-est, Romania Blockchain Summit. Scopul summit-ului este de a promova beneficiile tehnologiei blockchain si cazurile ei de folosinta ca si una dintre cele mai importante oportunitati de a atinge progresul economic si social atat la nivelul Romaniei cat si la cel al Uniunii Europene.

La intalnire vor fi prezenti antreprenori si lideri la nivel global, dezvoltatori, cercetatori si inovatori din industria blockchain, cat si sectorul public a Romaniei. Printre acestia se includ Mihai Alisie, co-fondator Ethereum, Victoria Gago, co-fondator European Blockchain Convention si Allen Wu, CEO la ZBD Group.

Evenimentul este organizat de Asociatia Blockchain Romania sub egida Ministerului Comunicatilor si Societatii Informationale. (Sursa EN)