Stiri Blockchain si crypto – Bilete cumparate cu Bitcoin la Norwegian Air – Atentie la fraude privind Facebook Libra – 26.07.2019

Stiri Blockchain si crypto – Bilete cumparate cu Bitcoin la Norwegian Air –
Atentie la fraude privind Facebook Libra – 26.07.2019

Norwegian Air planuieste dezvoltarea optiunii de a cumpara bilete prin Bitcoin

 A doua firma europeana de transporturi aeriene este pe cale sa faca pasul spre o noua utilizare a criptomonedelor: cumpararea biletelor de avion. airBaltic din Letonia a adoptat prima aceasta politica, urmand ca Norvegia sa faca acelasi lucru.
 Proiectul va permite achizitionarea biletelor cu ajutorul Bitcoin, insa Norwegian Air planuieste dezvoltarea unei criptomonede unice, Norwegian Block Exchange (NBX), pentru a facilita procesul de cumparare. (Sursa EN)

Tentativele de frauda privind Facebook Libra nu intarzie sa apara

Incercarile de frauda in ceea ce priveste criptomoneda Facebook Libra s-au multiplicat in ultima vreme in special sub eticheta „libra wallet”, acces prioritar de cumparare Libra sau site-uri care promit optiunea de a cumpara Libra mai ieftin. Este de retinut ca Libra nu a fost lansata in mod oficial si majoritatea paginilor care oferteaza aceasta criptomoneda cauta sa fure date personale are celor care se inregistreaza pe asa-zisele site-uri oficiale.

Unul dintre aceste site-uri este Libra Reserve, unde utilizatorilor li se cere autentificarea pentru accesarea ultimelor facilitati privind Libra. Pe pagina apar ferestre pop-up, anuntand achizitionarea Libra de catre persoane din diferite parti ale lumii, care te invita sa profiti de oferta. Nu exista date de contact pe site, in timp ce acesta promite accesul cu prioritate de cumparare Libra. Site-ul oficial Libra este Libra.org, iar specialistii ii avertizeaza pe traderii interesati de Facebook Libra sa actioneze abia dupa lansarea oficiala a criptomonedei, ca metoda de precautie in ceea ce priveste datele personale si accesul la conturile personale. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S