Știri Blockchain și Crypto - Bison Trails se asociază cu Coinbase Custody - Bitcoin și Ethereum luptă pentru Valoarea Zilnică de Transfer - 2020-05-07

Bison Trails este o companie de infrastructura Blockchain ca serviciu, care se asociază cu Coinbase Custody, oferind în același timp sprijin pentru protocolul Polkadot.

Știri Blockchain și Crypto - Bison Trails se asociază cu Coinbase Custody - Bitcoin și Ethereum luptă pentru Valoarea Zilnică de Transfer - 2020-05-07

Bison Trails se asociază cu Coinbase Custody

Bison Trails este o companie de infrastructură Blockchain ca serviciu, care se asociază cu Coinbase Custody, oferind în același timp sprijin pentru protocolul Polkadot. Asocierea  va permite clienților Coinbase Custody să delege jetoane Polkadot (DOT) în validatorii Bison Trails, ceea ce ajută la securizarea protocolului Polkadot și la obținerea de recompense participative.

CEO-ul Bison Trails, Joe Lalloz, a spus că integrarea va face mai ușor pentru oamenii să gestioneze infrastructura blockchain și să participe la rețea, adăugând: „Unul dintre modurile prin care putem încuraja o participare mai mare este concentrându-ne pe experiența utilizatorului. Prin eliminarea nevoii de instrumente pentru linia de comandă și a lucrărilor de inginerie manuală prin integrarea cu un custod de top, permitem clienților să participe mult mai ușor la rețea. "

Lalloz a mai spus că integrarea „este într-adevăr unică” pentru companie, deoarece utilizatorii își pot administra propria infrastructură și nu doar delegați unei terțe părți sau unei companii de tip „as-a-service”, precizând: „În cele din urmă, acest lucru optimizează modul în care participă și modul în care sunt văzuți în comunitate și în rețea.”

Sam McIngvale, CEO al Coinbase Custody, a declarat că miza este "un element din ce în ce mai important al ecosistemului crypto. Oferă clienților Coinbase Custody, mulți dintre ei având obligații față de investitorii lor, cu o modalitate criptografică de a participa la recompensele rețelei, de asemenea contribuind la securitatea și guvernanța ecosistemului. ”

Pe viitor, Lalloz a spus că Bison Trails va adăuga în continuare suport pentru mai multe protocoale: „Drumul care ni se deschide în față este să construim o infrastructură mai bună, continuând să adăugăm protocoale de care suntem încântați și de care comunitățile sunt încântate, fie că sunt protocoale specifice lucrului sau protocoale noi cu un singur nivel.”

Bison Trails intenționează să ofere sprijin pentru protocolul Solana - un proiect open-source care implementează tehnologie blockchain fără permisiune.

(Sursa EN)

Bitcoin și Ethereum luptă pentru Valoarea Zilnică deTransfer

Valorile medii zilnice ale tranzacțiilor pe platforma Ethereum sunt acum egale cu cele ale rețelei Bitcoin (BTC). Potrivit firmei blockchain analytics Messari, transferul zilnic de valori - valoarea totală a activelor mutate pe blockchain pe parcursul unei zile - a rețelei Ethereum a început să rivalizeze cu cele de pe rețeaua Bitcoin începând cu 12 aprilie, aproximativ 1,5 miliarde de dolari. Valoarea transferată pe Ethereum include Ether (ETH), precum și alte monede stabile susținute de blockchain, mai ales Tether (USDT).

Paritatea este în mare parte rezultatul performanței rețelei Bitcoin, care a atins un nivel de tranzacții zilnice de peste 3 miliarde de dolari în iulie 2019, dar nu a fost de menținut acel nivel chiar dacă valoarea pe Ethereum a crescut. A doua cea mai mare criptocurrency a ajuns la 115 milioane de dolari în tranzacții zilnice în decembrie 2018, care a crescut constant până la aproximativ 1,5 miliarde de dolari astăzi.

Rețeaua Bitcoin a înregistrat, de asemenea, o creștere a transferului său zilnic de valori începând din ianuarie, dar a fost mai puțin folosită de la baia de sânge criptă din martie.

Aceasta nu este prima măsură în care Ethereum a bătut Bitcoin. Tranzacțiile pe rețea Bitcoin pe secundă (TPS) au atins valoarea maximă de 4,7 în cursul anului 2017. Anul acesta a scăzut de la scăderea din 12 martie, iar rețeaua procesează în prezent sub trei tranzacții pe secundă.

Pe de altă parte, Ethereum a atins un maxim de 15 TPS în 2018 și procesează în prezent aproximativ nouă tranzacții pe secundă în rețeaua sa. (Înainte de a vă plânge pe Twitter, da, TPS este o măsură foarte brută datorită procesului de soluționare a tranzacțiilor și a soluțiilor din al doilea strat etc.)

Deși ambele rețele au un număr sănătos de dezvoltatori de protocoale de bază pentru nevoile lor, Ethereum este de departe cel mai activ. Din 7 martie, rețeaua Ethereum avea în medie 99 de dezvoltatori lunari, Bitcoin ajungând pe locul doi cu 47.

La o scară mai largă, numărul dezvoltatorilor care contribuie cu codul la depozitele respective ale blockchain-urilor are kilometri Ethereum. În medie, 216 dezvoltatori contribuie cu codul la depozitele blockchain Ethereum în fiecare lună, în timp ce Bitcoin are o medie de peste 50 de dezvoltatori.

Fanii Bitcoin au ultimul avanscu prețul de 1 BTC de patruzeci de ori mai mare decât 1 ETH, chiar dacă oferta totală de Ether este doar de aproximativ cinci ori mai mare.

(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania


Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano Sde la magazinul Tradesilvania.